Jaktfot med Tod

Idag var vi i en helt ny miljö och hade planerat fikaträning, stoppsignal och träning på jaktfot. Jag filmade allt och har klippt ihop ett par filmer (förutom på fikaträningen, det skulle bli en rätt tråkig film 😀 ) Först ut är filmen på jaktfotsträningen, senare i veckan kommer även stoppsignalsfilmen.

Tod har utvecklats fint över sommaren, vi tar det lugnt och tränar fortfarande mest grunder men har börjat lägga på lite störningar.
På dagens träning gjorde vi det rätt svårt och lade till flera störningar; helt ny miljö och vatten. Jag ville att Tod skulle koncentrera sig på mig och kunna gå ett fint fotgående innan han fick bada, och det fixade han utmärkt!

Först tränade vi alltså fotgående längs vattnet. Jag har honom lös men med ett kort koppel hängande ifall jag skulle behöva hålla lite i honom 🙂

https://

Fotgående- och stoppsignalsträningen är kul, men lite klurig. Vill du ha tips i din egen träning? I så fall rekommenderar vi vår temakurs fotgående och stoppsignal som börjar 6 september. Läs mer här: https://www.klickerforlaget.se/kurser/?action=evregister&event_id=74

 

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg