Dummykastarutmaning del 2: Kasta högt

Vi tänkte börja med ett tips om att kasta högt – hitta något att kasta över.

Jag använde elledningen hemma på åkern. I filmen nedan ser du hur det gick, eller inte gick, första gången 😉 Min filmare och jag hade lite olika uppfattning om de var över eller inte, från min vinkel såg de ut att vara över, men på filmen ser de verkligen inte ut att vara över alla gånger. Kanske kom de bara över den undre ledningen? Ni får ha överseende med att kameran skakar – min filmare skrattar så mycket åt mina kast att han inte kan hålla kameran stilla 😉 I vilket fall som helst – tio kastade dummiesar är fler än ingen och ett första steg på vägen 🙂

https://

Hur har det gått med dina tio kast om dagen? Har du inte börjat än så gör det nu – häng på i vår utmaning och bli bättre på att kasta dummies!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg