50% på alla våra onlinekurser utan återkoppling

Träna vad du vill när du vill! Just nu – fram till 31 augusti – har vi rabatt på våra onlinekurser utan återkoppling. (Rabatten gäller på ordinarie pris). Fördelen med en kurs online är att du kan gå in och kolla på lektionerna när du vill, och göra den helt i din egen takt.

Vi har en määängd olika kurser och om du känner HIMMEL VAD SKA JAG VÄLJA? så kan vi hjälpa dig med det – kolla in vår onlinekursväljare!

Är du osäker på hur en onlinekurs funkar och vill veta mer? Läs mer här – och om du fortfarande har frågor är du välkommen att mejla oss på info@klickerforlaget.se

Kurserna handlar inte bara om olika saker – de flesta är också på olika nivåer. Du kan botanisera bland exempelvis avlämningar, fotgående, närsök, vattenträning, kontakt och samarbete, dirigeringar, markeringar, valpträning, spanielträning … ja du fattar va? MÅNGA kurser är det! Och ja, du kan faktiskt köpa alla som ett enda stort och härligt paket till dig själv också. 😉

Här hittar du alla våra kurser utan återkoppling. Använd rabattkoden online_u22 när du beställer så dras rabatten i kassan.

Välkomna på kurs där du tränar vad du vill när du vill! 😀

Elsa & Lena

Lena och Flippa
Elsa och Keen

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg