Apportera för livet – mot cancer

Hundträning är inte det viktigaste här i livet men kanske det roligaste. Den kan få en att glömma vardagens alla måsten och bekymmer. Den kan få en tung dag att bli lätt och ljus. Den kan vara plåster på såren och lindring för själen. Rätt fantastiskt egentligen!

apport_02

“Den friska har många önskningar men den sjuka har bara en” brukar man ju säga. Cancer är tyvärr en sjukdom som vi alla kommer bli eller redan är drabbade av. Ja, inte så att alla kommer få cancer, men genom att vara anhörig och vän till någon som blir sjuk blir man ju också drabbad. Cancer finns i så många obehagliga former men genom forskning har det också hittats både bot och lindring för en del av dem.

Därför är forskningen så viktig. Och forskningen behöver alltid pengar.

jakttraning_51När vi häromdagen snubblade över Catharina Wibergs insamlingsupprop “Apportera för livet – mot cancer” så var det självklart för oss att delta på olika sätt. Bra initiativ! Man kan bidar med något litet eller själv komma på en liten utmaning. Pengarna betalas in direkt på Cancerfondens konto, det är bara att följa instruktionerna på sidan. Kampanjmånaden var egentligen tänkt att vara i september men folk har redan börjat skänka pengar och Catharina har fått ändra målet för insamlingen gång på gång eftersom målet uppnås hela tiden. Härligt!

Våra bidrag kommer se ut så här:

Lena ska skänka fem kronor för varje apportering hon gör med sina hundar under september månad.

Elsa ska också skänka fem kronor för varje apportering hon gör med sina hundar under september månad.

Dessujakttranings_40tom har vi bestämt att Klickerförlaget ska skänka 5 kronor till kampanjen “Apportera för livet – mot cancer” för varje delning som det här inlägget får på Facebook. Vårt tak blir vid 400 delningar (om vi kan nå så långt). Nu hoppas vi att ni hakar på detta initiativ och att ni delar oss som tokar!

PS: Catharinas kampanj finns också på Facebook, där man kan följa alla som ansluter till kampanjen. DS

 

2 reaktioner på ”Apportera för livet – mot cancer”

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg