Apporteringskurser under hösten och våren

Nu har vi lagt kursplanen för resten av hösten och våren. Det blir både fortsättningskurser och nybörjarkurser, såväl helgkurser som veckorkurser. Vi hoppas att alla ska kunna hitta något som passar!

Nybörjarkursen är öppen för hundar av alla åldrar och passar lika bra för valpar som för den lite äldre hunden. Även spaniel och stående hundar som vill arbeta mer med just apporteringsdelen av jakten är välkomna, men stöt och momenten för de stående hundarna kommer inte att ingå i kursen. Ingen tidigare erfarenhet av klickerträning behövs, ni får all information ni behöver under kursen.

Under fortsättningskursen fokuserar vi på att sätta ihop delarna till färdiga moment och jobbar med working testliknande stationer.

Kurserna brukar vara väldigt roliga för både förare och hund. De flesta lämnar kursen med många nya tankar och idéer: Att det kunde vara så här kul att träna apportering! Innan spottade min hund ut allt den hade i munnen när det fanns godis i närheten, nu kan den lämna av i handen trots att någon frestar med en köttbulle. Vilka bra avlämningar vi har fått på söket, trots att vi bara tränat avlämningar på riktigt korta avstånd med massor med olika störningar!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg