Breaking News: Instruktörsutbildning Apportering till vardag och fest

jakttraning_76jakttranings_33Sedan vi gav ut vår bok Apportering till vardag och fest för 2,5 år sedan har vi turnerat runt i Sverige och hållit kurs efter kurs. Under de här resorna – och förstås även på kurserna som vi håller på hemmaplan – möter vi människor som är eller vill bli instruktörer och som gärna hade blivit det med boken som utgångspunkt.

NU kan vi äntligen tillgodose de önskemålen!!!

I höst startar vi en instruktörsutbildning som syftar till att ge dig som deltagare den kunskap och de redskap du behöver för att kunna hålla en grundkurs i jaktapportering baserad på Apportering till vardag och fest.

Utbildningen sträcker sig över nästan ett helt år med fyra samlingar.

Kursen kommer ge dig en uppsjö av övningar som du kan använda i dina kurser och vi kommer ha stort fokus på olika utmaningar du kan stöta på i mötet med hundar och deras ägare. Hur gör du när det inte går på räls och hundarna inte gör som man hoppats?

Kursen kommer även ha ett fokus på att du utvecklas som instruktör. Vad innebär det i praktiken att ha ett klickertänk inte bara i hundträningen utan också när du möter hundarnas förare? Hur kan du utveckla ett coachande förhållningssätt?

HÄR kan du läsa om instruktörsutbildningen, vad den innebär och innehåller, när den går och vad den kostar!

Med den här utbildningen får vi också användning för hela bredden i vår kompetens, vilket känns extra roligt och spännande. Vi är ju inte bara hundmänniskor och instruktörer! 🙂 Lena har till exempel arbetat i nästan 20 år med utbildning och handledning av grupper och individer i olika utvecklingsprocesser och Elsa har studier i pedagogik, lärande och undervisning som hon nu får en ännu större användning av förutom att hon har jobbat i snart tio år som instruktör och mött hundratals elever.

Varmt välkomna med en intresseanmälan!

Elsa & Lena

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Apportering till vardag och fests blogg
Varukorg