+46 70-300 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@apporteringtillvardagochfest.se
Hem » Allmänt » BREAKING NEWS! Vi har gjort en mini-fortsättning på Apportering till vardag och fest!

Har du vår bok Apportering till vardag och fest? Har du gjort grundövningar till förbannelse och vill komma vidare? Och tycker du kanske att du har lite dålig fantasi och ofta tränar samma saker? Då har vi en god nyhet: Vi har gjort en mini-fortsättning – en studiehandledning på fortsättningsnivå som kompletterar Apportering till vardag och fest. 🙂

Är du instruktör kan du använda studiehandledningen som en fortsättningskurs! Har du en träningsgrupp kan ni göra en liten ”studiecirkel” och göra uppläggen tillsammans, analysera svårigheter, plocka ut detaljer som behöver filas på osv.

Du får åtta helt nya träningsupplägg som du testar med din hund och dessutom förslag på övningar på de svårigheter som kan dyka upp i träningen. Övningarna hittar du i Apportering till vardag och fest – du behöver alltså ha boken. Sedan tränar du, utvärderar, tränar mer och försöker göra upplägget igen.

Vi har länge tänkt att vi ska skriva en fortsättning till Apportering till vardag och fest – se det här som ett mellansteg. Om ett par veckor landar den i vårt lager – förhandsbeställ redan nu!

Mycket träningsnöje önskar vi er!

Elsa & Lena

Läs mer och beställ ditt ex här:

%d bloggare gillar detta: