Dirigeringar basics – eller vad kan man göra med en äng?

Min man tycker jag är yrkesskadad 😉 , men så fort jag är ute och går letar jag efter bra träningsplatser. Där man kan göra roliga markeringar, där det finns en rolig linje och så vidare. I filmen nedan visar jag lite olika kombinationer av dirigeringstecken som vi passade på att träna på just den här ängen. Jag använde varje hörn av ängen vid just det här tillfället, men det gäller ju att inte glömma bort att även skicka utanför kanterna/hörnen så att hunden inte blir begränsad av terrängen. Första varvet var Keen med när jag la ut dummyerna, andra varvet hade jag fyllt på utan att han visste om det.

Först satte jag honom i bortre hörnet, gick själv över diagonalen, kallade in, blåste stopp och skickade vänster.

https://

Är du sugen på att få mer inspiration till din egen dirigeringsträning? Häng på någon av våra temakurser i dirigering!

Har du inte möjlighet att komma på någon av dem så håll utkik här på hemsidan – vi håller på med nya dirigeringskurser online också!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg