Förord av Eva Bodfäldt

Idag firar vi ett steg närmare färdig bok när Eva Bodfäldts förord till boken damp ner i mailboxen!

Vi är så klart superglada att det är just Eva som skrivit förordet eftersom hon är en sådan kompetent hundtränare och instruktör med framgångar inom jakten. I förordet skriver hon att “behovet av modern litteratur på området är stort” och ja det tycker ju vi också :0) det är ju därför vi har skrivit boken – för att vi hade velat ha en sådan bok själva när vi började träna jakt.

Arbetet fortskrider – vi har ju egentligen inte gjort annat än strukit, korrat, korrat, korrat och nu även layoutat boken (det har gjorts av Johanna som just nu lägger den sista handen på utseendet) och sedan korrat lite till – sedan i typ maj. Men nu är det snart bara två slutkorr kvar – svindlande – och sedan ska den faktiskt tryckas.

Den som väntar på något gott…

Vi återkommer när det går att beställa ett ex och var ni kommer kunna köpa den!

 

4 reaktioner på ”Förord av Eva Bodfäldt”

    1. Tack, det var roligt att höra! Det kommer alldeles strax gå att förhandsbeställa boken. Det kommer information om det här på hemsidan så fort det är klart.

  1. Annika Ingemarsdotter Skoogenäs

    Tusen TACK!! Så fort jag fick boken i min hand och började läsa lite här o där i den förstod jag: Det är den här boken om apportering jag alltid väntar på!!! Så himla RÄTT det här tänker känns! Vill bara ut och praktisera!! Och blev så glad och imponerad över dem snabba leveransen! Detta blir min apporteringsbibel framöver ;-))

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg