Fullt med nya kurser!

Vill du ha träningsinspiration och struktur på din träning? Passa på att anmäla dig till någon av våra kurser – vi har just fyllt på med mängder med nya kurser både IRL och online.

Träningskurser/långtidskurser

Några nyheter är våra träningskurser/långtidskurser. Lena har en med fokus på grunderna för spaniel och retriever och Elsa har en med fokus på B-prov nybörjarklass för retriever.

  Temakurser

  Vi har också planerat in ett par temakurser med fokus på dirigeringar och markeringar. Vill du jobba vidare och bli riktigt vass på just dirigeringar och markeringar rekommenderar vi verkligen dem!

   Onlinekurser

   När det gäller onlinekurser har vi också flera ny kurser på gång. Bland annat testar vi att för första gången köra en “efterfestkurs”, det vill säga svårare apporteringsupplägg som du sedan får hjälp att bryta ner till en nivå som passar just din hund. Naturligtvis får du även tips på hur du ska träna på svårigheterna i upplägget så att du, när du tränat lite, kan sättaihop det på en svårare nivå.

   Har du precis fått hem en valp så rekommenderar vi en “förfestkurs” – det vill säga Lenas nya valpkurs. Som vanligt kan du välja onlinekurserna med eller utan återkoppling – vilket som passar dig bäst.

   Vet du inte vilken av våra onlinekurser du ska välja så testa gärna vår onlinekursväljare!

   Helgkurser

    Stitch

    Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

    Varukorg