Har du en vinnande valpkull?

Vi lottar ut en uppsättning “Apportering till vardag och fest” med studieplan till en valpkull! (värde 350 kr per valp) Ta chansen att ge din valpkull en extra bra start på livet och i jaktträningen – antingen det är jaktträning som en kul aktivering eller med målet att starta på jaktprov.

“Apportering till vardag och fest” är den första boken på svenska om apporteringsträning med klickertänk. Boken kom ut 2012 och har sedan dess fått ett varmt mottagande. Brukshunden har bland annat gett den fem av fem apportbockar och skrev ”En mycket trevlig bok som säkerligen är en guldgruva för modernt tänkande jaktprovsintresserade, men som förtjänar att finna en betydligt bredare läsekrets bland hundsportare och andra som vill aktivera sin hund.

Du kan läsa mer om boken på vår hemsida genom att klicka här. Boken har på kort tid blivit mycket uppskattad som tränings- och kursbok och vi har därför även gjort en studiehandledning som kan användas för enskild träning, i en träningsgrupp eller som stöd för en kurs. Även studiehandledningen kan du läsa mer om på vår hemsida genom att klicka här.

Har du en kull som är max sex månader gammal och född senast 2015-05-15 har du alltså chansen att vinna en bok och en studiehandledning till varje valp! Det enda du behöver göra är att gå längst ner på den här sidan och i kommentarsfältet skriva ditt namn, ditt kennelnamn, ras och antal valpar. Delar du dessutom inlägget på Facebook får du två lotter! Skriv din kommentar senast 15 maj för att vara med i tävlingen.

 

46 reaktioner på ”Har du en vinnande valpkull?”

 1. Deltar gärna i utlottningen – vore toppen att ge mina klickerintresserade valpköpare en bra start i sin jaktträning med klickertänk…
  Barbro Collin, kennel Collbros, engelsk springer spaniel, 8 valpar

 2. Det är klart vi vill vara med i utlottningen av ett sätt till senaste kullen född 2015-02-06. Alla valparna är testade med bra resultat på sitt valptest och tikens förra kull testades med väldigt bra resultat på sin jaktligaavkommebeskrivning, förra kullen är inte tränade med klickertänkt, så det vore spännande och se om det kan ge ett ännu bättre resultat. Ann Andersson, kennel Eve´s INK 11 Flatcoated Retrievervalpar.

 3. ÅÅ precis skyhög på att ha haft första av våra 5 valpträffar och älskar boken :). den är rekommenderad men skulle vara perfekt i tiden med studiehandledning och allt :), Kennel Digby Tollers, Agneta Joonas, 9 tollarvalpar födda 24 januari!

 4. Therese Welander

  Marie-Louise Karlsson med tollarkenneln Wildbird som har en valpkull född 2014-10-17 (snart 6 månader) där vi siktar på att starta jaktprov. 7 stycken valpar.

 5. Apportering till vardag och fest

  Mary Nilsson says:
  Mary Nilsson Spring Fever´s kennel. Labrador Retriever 6 valpar födda 2014-11-25.

 6. Hej Brec’s kennel i Åkersberga har en kull med 9 st goldenvalpar födda 150216. Vi arbetar aktivt med våra golden tränar apportering, lydnad, spår m.m. Vore kul att jobba med hela kullen på ett nytt sätt.

 7. Apportering till vardag och fest

  Eva-Carin Hellgren says:
  Hej Brec’s kennel i Åkersberga har en kull med 9 st goldenvalpar födda 150216. Vi arbetar aktivt med våra golden tränar apportering, lydnad, spår m.m. Vore kul att jobba med hela kullen på ett nytt sätt.

 8. Therese Knutsson

  Å älskar eran bok och rekommenderar den till alla som vill hålla på med apportering!! Hade en kull född 14-11-28, fyra valpar, hade varit härligt om dom kunde få en flygande start på sin apporteringskarriär!!

 9. De skulle jag vilja ha till mina valpar som är födda 24/3-2015 på Smörsoppens Kennel, 8 st Welsh Springer Spaniel som behöver bra ledning inför kommande träningar.

 10. Carina Sundberg

  Det skulle vara kanonbra 🙂 Vi fick en tollarkull 2015-02-13, 5 valpar som kommer att bli bra arbetande hundar. Det är några som satsar på jaktprov och andra på andra sätt att aktivera hunden så det hade varit superbra 🙂

 11. Har en goldenkull som nu är fem veckor! Skulle vara helt perfekt att vinna denna bok som jag själv tycker är jättebra, till mina valpköpare! Vilken bra start på deras hundägande och förhoppningsvis skulle det bidra till att de blir ännu mer intresserade att jobba med sina hundar!
  Guldstrimman’s kennel, golden retriver, åtta valpar födda 2015-03-07

 12. Lise Rosenlund

  Något för kaffekullen 7 st tollare som är 4 månader jag själv har boken och tycker den är mycket bra. Camimos kennel i Skurup

 13. Anna Fredriksson, Arbetsviljans kennel, föder upp Nova Scotia Duck Tolling Retriever!
  Har för första gången två kullar samtidigt, den första är född i februari och består av fyra valpar, den andra är född i mars och består av fem valpar! Alla valpar har fått hem (eller kommer att få det när de flyttar) där de kommer att arbetas med i olika grenar! Detta vore perfekt för valpköparna till mina Arbetsviljor!

 14. Jag deltar gärna och det skulle vara kanon att få ge den fina boken som en bra start till mina valpköpare! Kennel Wermlandias, 6 st Welsh Springer Spaniel, födda 2015-04-01

 15. Kerstin Kvarnlöf

  Vad passar bättre än att träna “karusellen” med ett gäng tivolivalpar.
  Agrosofens kennel har fått 10 st tollarvalpar den 1 mars 2015.
  Skulle vara kul att som hanhundsägare få ge valpköparna boken i present.

 16. Jag delar gärna och skulle vara väldigt glad så klart om mina valpköpare vann varsin bok! Jag har en kull med sex tollare födda 19/3 -15 Blazing Fowler´s kennel.

 17. Annika Bergquist, Agrosofens kennel
  Den 1:à mars föddes vår senaste kull på 10 st tollarvalpar som går under benämningen “Tivolivalparna”. En av valparna heter Vinst Varje Gång så nog borde detta vara en vinnande kull! 🙂
  Alla nya ägare har ett stort intresse för apportering och jaktträning så en uppsättning av den inspirerande boken “Apportering till vardag och fest” vore helt perfekt!

 18. skeppartorps

  Här hemma i valplådan finns 9 stycken flatcoated valpar som är födda 150502, alla är tingade av familjer som är intresserade av apportering och som vill vara aktiva inom olika hundsporter. Det skulle vara perfekt att vinna er fantastiska bok “apportering till vardag och fest”. Att dessutom få en studiehandledning som vi kan ha som underlag till de kommande valpträffarna, låter helt fantastiskt. Nu håller jag och mina blivande valpköpare tummarna och hoppas på tur. Självklart delar jag även inlägget på facebook.
  Jessica Holmström, Skeppartorps kennel, http://www.skeppartorps.se

 19. Apportering till vardag och fest

  skeppartorps says:
  Här hemma i valplådan finns 9 stycken flatcoated valpar som är födda 150502, alla är tingade av familjer som är intresserade av apportering och som vill vara aktiva inom olika hundsporter. Det skulle vara perfekt att vinna er fantastiska bok “apportering till vardag och fest”. Att dessutom få en studiehandledning som vi kan ha som underlag till de kommande valpträffarna, låter helt fantastiskt. Nu håller jag och mina blivande valpköpare tummarna och hoppas på tur. Självklart delar jag även inlägget på facebook.
  Jessica Holmström, Skeppartorps kennel, http://www.skeppartorps.se

 20. Självklart vill min valpkull på 5 tollarvalpar födda 2015-05-01 vara med i utlottningen av boken.
  Rekommendera alla mina valpköpare denna boka!
  Det vore toppen kul att få ge den till valpköparna.
  Maria, Koppartrollets Kennel
  Liten uppfödning av Nova Scotia Duck Tolling Retriever

 21. Apportering till vardag och fest

  Bara fyra dagar kvar! Anmäl din valpkull senast 15 maj för att vara med i utlottningen!

 22. Phu! Vilken tur att våra valpar hann födas innan tävlingen går ut! Valparna föddes 10/5 2015 och det blev sju stycken pigga och friska goldenvalpar som alla kommer till hem som är sugna på jaktapportering! Böcker och studieplan skulle komma väldigt väl till pass, att han som utgångspunkt på våra valpträffar under första året med gänget 🙂 Hoppas på tur! Mvh Marlene Edvinsson, Guldkullens Kennel

 23. Kerstin Kvarnlöf

  Kennel Kostur vill jag uppmuntra med boken Apportering till vardags och fest.
  Mer välplanerad kull får man leta efter. Den 17 dec 2011 kom ett mail från Miriam Tjäder i Tyskland att hon var intresserad av min hane Snoddas och den 17 nov 2014 föddes den 5 valpar i Härryda.

 24. Åh , en underbar bok som jag gärna vill ge som start till mina valpköpare. Vi har den som blädder exemplar på SSRK- Östergötland , som arrangerar två utställningar om året. Det är en bok som är underbar som jag har saknat på marknaden av böcker. Jag har en kull tollare nu på 7 hanar och två tikar.
  Alla ska till aktiva hem och några skall göra samhällsnytta. Vore en toppen start för dem ?

 25. Det vore perfekt till min chokladkull! Det är en sådan fantastisk bok, att få handledning till är perfekt då vi erbjuder hela kullen valpkurs med inriktning jakt och spår i vår egen regi. Landkrabbans kennel, 7 underbara bruna valpar födda 2015-03-28

 26. StorstrandsNova´s Kennel, uppfödare av Nova Scotia duck tolling retrievers har fått 3 valpar 2015-05-08. Mamma Nova har jaktmeriter både inom Tollingjaktprov och B-retriever jaktprov…så vad vore en bättre start för dessa 3 rödtottar om deras nya ägare får ta del av kanonboken “Apportering till vardag och fest”.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg