+46 70-300 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@apporteringtillvardagochfest.se
Hem » Allmänt » Har du en vinnande valpkull?

Vi lottar ut en uppsättning “Apportering till vardag och fest” med studieplan till en valpkull! (värde 350 kr per valp) Ta chansen att ge din valpkull en extra bra start på livet och i jaktträningen – antingen det är jaktträning som en kul aktivering eller med målet att starta på jaktprov.

“Apportering till vardag och fest” är den första boken på svenska om apporteringsträning med klickertänk. Boken kom ut 2012 och har sedan dess fått ett varmt mottagande. Brukshunden har bland annat gett den fem av fem apportbockar och skrev ”En mycket trevlig bok som säkerligen är en guldgruva för modernt tänkande jaktprovsintresserade, men som förtjänar att finna en betydligt bredare läsekrets bland hundsportare och andra som vill aktivera sin hund.

Du kan läsa mer om boken på vår hemsida genom att klicka här. Boken har på kort tid blivit mycket uppskattad som tränings- och kursbok och vi har därför även gjort en studiehandledning som kan användas för enskild träning, i en träningsgrupp eller som stöd för en kurs. Även studiehandledningen kan du läsa mer om på vår hemsida genom att klicka här.

Har du en kull som är max sex månader gammal och född senast 2015-05-15 har du alltså chansen att vinna en bok och en studiehandledning till varje valp! Det enda du behöver göra är att gå längst ner på den här sidan och i kommentarsfältet skriva ditt namn, ditt kennelnamn, ras och antal valpar. Delar du dessutom inlägget på Facebook får du två lotter! Skriv din kommentar senast 15 maj för att vara med i tävlingen.

 

%d bloggare gillar detta: