Har du skaffat valp under sommaren?

Vi träffar ofta många hundägare med valpar eller unga hundar som säger “jag vet inte var jag ska börja eller vad jag ska börja med när det gäller träningen av min valp”. Vissa säger också “jag vågar inte börja för jag är rädd att det ska bli fel”.

Detta är en några av anledningarna till att Lena har gjort en valpkurs med fokus på de allra tidigaste valpövningarna för den apporterande fågelhunden; en kurs där du får upptäcka vilken slags valp just din valp är – och anpassa övningarna efter den. Kursen heter “Hallå, vem har vi här då?”.

I kursen går vi igenom allt från belöningsutveckling, kontakt och samarbete, de tidiga apporteringsövningarna, stoppsignal, lugn- och roträning, hur du kan introducera din valp för vatten med mera.

Läs mer och anmäl dig till kursen här om du vill gå varianten där du får lämna in film och få återkoppling – och dessutom se andra deltagares filmer och tipsen de får:

https://www.klickerforlaget.se/butik/onlinekurs-halla-vem-har-vi-har-da-en-valpkurs-med-det-lilla-extra-2017/

Vill du gå kursen där det inte finns någon återkoppling så går det med, kolla in den här:

https://www.klickerforlaget.se/butik/onlinekurs-halla-vem-har-vi-har-da-en-valpkurs-med-det-lilla-extra-utan-aterkoppling/

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg