Hjälp oss översätta boken till engelska!

Vi har lagt ner mycket tid och energi på boken och det har varit ett fantastiskt roligt arbete – framförallt att höra hur mycket alla ni läsare gillar den! Nu har vi påbörjat arbetet med att översätta den till engelska – för att kunna sprida den till en ännu större publik.

Boken har redan sålt över 1200 exemplar i Sverige och i princip betalat våra utgifter, men inte tiden vi lagt ner på att skriva, skapa, marknadsföra och distribuera den. Vi har vårt lager i Lenas gäststuga och skickar personligen iväg varje bok för att få det så billigt som möjligt. Den lösningen fungerar dock inte när vi ska distribuera boken på engelska, det skulle göra boken alldeles för dyr och ta för lång tid.

Att översätta boken till engelska skulle framförallt sprida boken till en större publik, vilket vore fantastiskt!! Dessutom skulle också ge oss en större chans att täcka våra kostnader och få åtminstone lite betalt för tiden vi lagt på att skriva boken. Men, risken och kostnaden med att översätta och distribuera boken på engelska är ganska stor (vi vet ju nästan inget alls om den amerikanska marknaden), så därför har vi nu påbörjat ett projekt för att samla in pengar som kan delfinansiera översättningen. På det här sättet hoppas vi att vi ska kunna få er hjälp att översätta boken till engelska och visa fler att det går utmärkt att träna jaktapportering med trevliga, belöningsbaserade metoder.

Vill du bidra, tryck gärna på länken nedan och skänk valfritt belopp. Det finns lite olika varianter att välja på på RocketHubs hemsida nedan, men naturligtvis får du en kopia på boken på engelska – antingen som ebok eller som tryckt bok. Råkar du ha någon kontakt inom förlags- eller distributionsvärlden i USA eller England tar vi även tacksamt emot alla förslag, tips och idéer vi kan få.

Vill du betala via PayPal istället kan du göra det genom att trycka på knappen nedan.
2 reaktioner på ”Hjälp oss översätta boken till engelska!”

  1. Hej Elsa! Jag tycker ni ska ta kontakt med Grisha Stewert. Hon har ju en egen tanke om rädda/aggressiva hundar och klickerträning. Hon har också skrivit en bok! BAT- träning Behavior Adjustment Training. Hon har en grupp på facebook som heter BAT Training(tror jag) hon verkar ha alla fötterna på jorden och kanske kan hjälpa er att lansera boken i staterna.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg