Instruktörsutbildning och fler kurser!

 Förra helgen körde vi igång vår första instruktörsutbildning – och vilken fantastisk uppslutning vi har haft! 12 trevliga, engagerade och duktiga instruktörer som vi får förmånen att följa ytterligare tre helger! Instruktörsutbildningen bygger förstås på vår bok, Apportering till vardag och fest, och eftersom det är ett stort sug efter apporteringskurser nu så passar det ju ypperligt att deltagarna på instruktörsutbildningen kommer hålla grundkurser baserade på Apportering till vardag och fest under vintern och våren!

Vår instruktörskurs är en påbyggnadsutbildning – alla som går den är redan instruktörer och vill utveckla sin instruktörsroll och hålla kurs med vår bok i grunden.

Allt eftersom datumen för instruktörselevernas kurser blir klara blir klara lägger vi upp dem på klickerforlaget.se/kurser

Just nu finns det en veckokurs i Göteborg som Cathrine Löfmark håller och en helgkurs i Skarnes, Norge, som Vera Synnöve Dahl Verlo håller.

Dessutom har jag och Lena en helgkurs inomhus i Göteborg (där finns ett fåtal plaster kvar, skynda, skynda – att träna inomhus så här års är LYX) i januari och Åsa kör igång den populära onlinekursen Jaktfot och stoppsignal igen 4 januari.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg