Lucka 1: Vinn onlinekursen Stoppsignal

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Stoppsignal (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Vill du ha en tvärsäker stoppsignal som funkar både till vardag, på prov och jakt?

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

5 reaktioner på ”Lucka 1: Vinn onlinekursen Stoppsignal”

 1. Therese Karlström

  Vi har 3 hundar, varav en 7 månaders kleiner münsterländer som ska bli jakthund sen, så denna kurs hade varit toppen för oss eftersom att jag tränar hundarna medan maken jagar och jag försöker lära mig alla signaler och sånt för att jag vill att det ska bli bra men jag jagar inte själv.

 2. Kristina Edvardsson

  Hej! Jag är nybörjare när det gäller apportering. Jag och min hund Humla, en flatcoated retriever på 6 månader vill gärna ha tips hur man ska tänka när man tränar in stoppsignalen 🙂

 3. Apportering till vardag och fest

  GRATTIS till vinnaren av lucka 1: Maria Carlsson som skrev:

  Jag skulle vilja överraska med denna onlinekurs i “stoppsignal” till en av mina valpköpare. Ja egentligen vill jag önska den till allihop men det blir till Mikael Nilsson och Josefin med Tollartassens Teja snart 5 mån. som ska bli husses jaktkompis när hon blir stor. 😊

  Maria, mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit samt mejladress, adress och mobilnummer till den person som ska få julklappen.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg