Lucka 12: Vinn onlinekursen Fortsättningskurs – träna på rätt saker

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Fortsättningskurs – träna på rätt saker (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Saknar du träningsinspiration eller vet du med dig att du lätt tränar på sådant som både du och din hund redan kan? Har du en unghund eller en hund som du påbörjat träningen med men vill komma vidare? Här är kursen för dig som vill ha lite svårare utmaningar!

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till vinnare avnlucka 10: Anette Jeivemark Nordqvist som skrev:

Den här boken vill jag vinna till en kompis som inte tror att det går att träna enbart belöningsbaserat.

Anette, hör av dig på mejl med adress, mobilnummer och mejl till den vi ska skicka boken till. Skriv i mejlet vilken lucka du vunnit. 🙏😊💪🏼 info@klickerforlaget.se

11 reaktioner på ”Lucka 12: Vinn onlinekursen Fortsättningskurs – träna på rätt saker”

 1. Denna hade passat oss super! Har läst boken många gånger om och lite nya knep och övningar hade varit toppen för mig och min snart två åriga tollare.

 2. Behöver ny inspiration så det händer något nytt så det blir kul med nya uppgifter och övningar. Behöver förnyelse vill ha roligt med min vovve tycker detta var en utmärkt chans till det:)

  1. Gunilla Nilsson

   Precis vad vi behöver. Allt i ett 😁 Nu i coronatider är min träningsgrupp inställd så vi får träna på helt egen hand och då blir det mest mer av samma. Tråååkigt! tycker Chili.

 3. Essie Andersson

  Inspiration, ja, det är då sannerligen precis vad vi behöver! Jussi och jag, när vår promenadkompis sitter i rullstol med brutet ben, kurserna ligger på is till våren och vi känner oss helt rådvilla – kan hjälpen vara så enkel som en kurs on line?!

 4. Maria Guldstrand

  Önskar denna inspiration till mig och min väninna Ewa. Lätt att fastna i gamla hjulspår och bara träna det som går lätt.

 5. Åh vilken bra julklapp det här hade varit till mig och min hund. Har tagit upp apporteringsträningen igen efter ett långt uppehåll. Jätteroligt och det funkar bättre nu när vi kör med klickertänk . Den här kursen hade varit helt rätt för oss nu så vi tar oss vidare på samma positiva spår .

 6. Börja med apporteringsträning igen, som så länge varit vilande, då vår hund utbildats till assistanshund.
  Nu vill jag få en kickstart att träna rätt saker inför vårens jaktprov.

 7. Ninnie Fransson

  Med min omplaceringsgolden blev apportering det som vände henne från att vara en kissande, bajsande, sönderbitande och rädda hund till att bli den fina Will to please som en golden ska vara. Under det första året har hon tagit till sig mer än ett bra nytt beteende i veckan. Apportering till vardag och fest har betytt mycket för vår framgång då det finns så mkt i den ordinarie jaktträningen som jag inte tycker är reko. Jag behöver nu hjälp att komma vidare.

 8. Apportering till vardag och fest

  Grattis vinnare avslicka 12, Jessica Zander, som skrev en sång :
  Melodi: 3 pepparkaksgubbar
  Jag komma, jag komma med dummyn till din hand
  och vägen jag vandrat i snårig skog och land.
  Så kul, så kul jag hämtar alla tre,
  med dummyn i min mun och fåglarna på sné.
  Tre övningar, tre övningar från Apportering till vardag och fest,
  till julen, till julen jag önskar det allra mest.
  Men dummyn och anden jag lämnat vid ett ris,
  de ville inte hittas av vår gulligagris.
  Melodi: 3 pepparkaksgubbar
  Jag komma, jag komma med dummyn till din hand
  och vägen jag vandrat i snårig skog och land.
  Så kul, så kul jag hämtar alla tre,
  med dummyn i min mun och fåglarna på sné.
  Tre övningar, tre övningar från Apportering till vardag och fest,
  till julen, till julen jag önskar det allra mest.
  Men dummyn och anden jag lämnat vid ett ris,
  de ville inte hittas av vår gulligagris.
  Jessica, mejla oss på info@klivkerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg