Lucka 16: Vinn onlinekursen Spanielgrunder online

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Spanielgrunder (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Kursen för dig som har en spaniel och vill träna det spanielspecifika! Fokus på sök, uppflog, stopp och stadga.

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till vinnaren av lucka nummer 14, Ulla Andersson som skrev:
Precis vad jag skulle behöva för att kunna ge bra grunder i närsök till mina gyllne tjejer! Hoppas, hoppas att tomten kommer 🤩
Ulla mejla oss på info@klickerforlaget.se och säg vilken lucka du vunnit så ordnar vi så att du får den. 🙂

9 reaktioner på ”Lucka 16: Vinn onlinekursen Spanielgrunder online”

 1. Hej! Detta skulle vara så bra att få eran hjälp. Har nu en 5 månaders springer valp.😀 har inte lyckats med den äldre 🤔. Att få det rätt från början vore toppen 🐾🙏

 2. Essie Andersson

  Det här vore kanske nåt för min sjuåriga amerikanska cocker spaniel, som visserligen inte jagar, men som inte kan sitta och vänta OM han inte samtidigt hela tider SER mig!

 3. Tina Lennartsson

  Grunder är precis vad vi jobbar med jag och Gimli min unga hund. Det blir mången rolig träningsstund. Tenderar att bli mer freestyle och heelwork än spanielarbete på grund av mattes kunskaper och motivation. Kanske denna kurs kunde ge oss en god start även inom spanielns ursprungliga arbetsområde ty hunden för all träning hyser stor passion.

 4. Vid förra kursen fick vi lära oss att inte streta,
  utan belöna allt på vägen för att sen få leta.
  Nu vill vi bli än bättre på att samarbeta, jag o min Greta

 5. Jag var egentligen inne på en helt annan ras, men så blev det plötsligt en jaktcocker istället! Meja är nu två år och världens finaste hund! Jag är fortfarande helt okunnig på jakt och jaktträning! Visst kan hon en massa trick, lite apportering och så, men jag skulle vilja träna sånt hon är avlad för, bara för att öka sammarbetet mellan oss.
  Cocker som hon är så är hon lyhörd och mycket duktig, såvida hon har lust och inte hittar nåt annat hon hellre intresserar sig för! 😂
  Om vi lär oss träna sånt hon är avlad för, kommer vi inte bara få väldigt roligt, det kommer dessutom smitta av sig på vardagen! Därför önskar vi oss denna!
  Med vänliga hälsningar Alexandra och Meja

 6. Jeg håper å vinne siden jeg i høst har fått meg en jaktcocker jeg virkelig ønsker å satse med! Ønsket er å etter hvert kunne gå jaktprøver. Har allerede kjøpt valpekurs hos dere, men er litt på etterskudd pga ødelagt rygg.
  Jeg er stor fan av bøkene dere har skrevet og måtene dere trener på! Krysser fingere for at jeg vinner dette kurset til min nye lille stjerne, Vega!

 7. Apportering till vardag och fest

  Grattis Maria Zakrisson som fick klappen i lucka 16 och skrev:
  Vore en dröm att gå kurs för er,
  Men ni håller ju till så jäkla långt ner!
  Utbudet i norr är litet vilket är väldigt trist,
  Och pga corona kan man ej lämna sitt eget hemvist.
  Att jaga korrekt är ju väldigt svårt,
  Särskilt när man inte tränar så hårt.
  Min welsh flicka älskar ju fågeljakt,
  Med denna kurs kan vi lära oss i egen takt!
  Vore toppen att kunna träna denna vinter och vår,
  Trots alla restriktioner om att ej träffa andra vi får.
  Vi hoppas vi vinner kursen, både jag och lilla Mylta,
  Så vi nästa höst med våra jaktkunskaper kan skylta!
  Mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så talar vi om hur du får kursen.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg