Lucka 18: Vinn onlinekursen Efterfesten – kluriga apporteringsupplägg och analyser

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Efterfesten – kluriga apporteringsupplägg och analyser (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Detta är framförallt en kurs för dig som kommit lite längre i din träning. Kursen ger dock förslag på att träna uppläggen på olika nivåer, så du kan stegra svårigheterna i den takt du behöver.

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis Maria Zakrisson som fick klappen i lucka 16 och skrev:

Vore en dröm att gå kurs för er,
Men ni håller ju till så jäkla långt ner!
Utbudet i norr är litet vilket är väldigt trist,
Och pga corona kan man ej lämna sitt eget hemvist.
Att jaga korrekt är ju väldigt svårt,
Särskilt när man inte tränar så hårt.
Min welsh flicka älskar ju fågeljakt,
Med denna kurs kan vi lära oss i egen takt!
Vore toppen att kunna träna denna vinter och vår,
Trots alla restriktioner om att ej träffa andra vi får.
Vi hoppas vi vinner kursen, både jag och lilla Mylta,
Så vi nästa höst med våra jaktkunskaper kan skylta!

Mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så talar vi om hur du får kursen.

11 reaktioner på ”Lucka 18: Vinn onlinekursen Efterfesten – kluriga apporteringsupplägg och analyser”

 1. Iréne Johansson

  Mitt röriga jag med ett huvud som stökar, gör våra träningar spretiga, önskar och behöver hjälp och struktur, lite stödhjul för att komma vidare i träningen 😇

 2. Vi är lite “stuck” och behöver en stor portion träningsmotivation men utan vänner är det extra svaart. Vi hoppas vi vinner – ny uppgift = andra tankar.

 3. Maria Guldstrand

  Min tollare och jag skulle så gärna vilja vinna denna “Efterfest.”Vi behöver all inspiration på klurigheter för markeringar, dirigeringar med mera som finns.
  Oj vad glada vi skulle bli om tomten kom förbi.

 4. Det är ju en verklig önskeklapp för oss i adventsluckan idag.
  Av Lena har vi lärt oss fantastiska grunder Allwin och jag.
  Att komma vidare och få hjälp med roliga träningsupplägg för att lära oss resten
  vore för oss helt perfekt så vi kommer gärna på efterfesten.

 5. Jonas Granström

  Valpträning till vardag och fest skulle var en perfekt julklapp till mina framtida hundar och även till unghunden som är på väg att bli vuxen till nästa år. det finns väldigt få böcker som handlar om spanielträning och jag tror att detta format skulle passa mig.

 6. Det kursus vil Jagtkammeraten´s Abby og jeg rigtig gerne vinde. Vi er kvalificeret til Vinderklasse i Danmark, men jeg har aldrig ført hund på det niveau, så vi kunne rigtig godt bruge inspiration til at komme videre. Jeg kan også bruge kurset til at blive en bedre træner, når jeg må vente til 2022 med at komme på jeres trænerkursus i Danmark 🙂
  Rigtig glædelig jul og godt nytår

 7. Lisbeth Wikström-Frisén

  Jag önskar utveckla vidare min flat tik Sally i jaktträning. Situationen med pandemin med inställda kurser har bidragit till att vi inte kunnat gå kurser under senaste året. Däremot har vi följt online kurser hos er och det har verkligen varit jättebra för vår träning och ökat Sallys och mina kunskaper och dessutom har vi haft roligt ihop på våra träningar med era planerade upplägg och med feedback. Jag tipsade en kompis om er on-line kurs och därefter kunde vi följas åt i träningen med upplägg från er och det har gett oss inspiration så vi har tränat på. Här uppe i norr finns inte så många fysiska kurstillfällen så därför önskar jag få utveckla oss vidare on-line med Efterfesten. Jag hoppas på att få inspiration att träna vidare genom den.

 8. Låtta Bergstrand

  Försökte svara på FB i morse, verkar inte ha funkat så bra. Vill minnas att jag skrev ngt om “Kanske kaxigt att önska “efterfest” men betraktar det som en utmaning. Bring it on!

 9. Perfekt motivasjon og tips for videre egen-trening 😊 Vi krysser labber og tær for en trenings-boost 🥰 Hilsen Rips (toller, snart 2 år, med jakt-trening på nr 1 av 3-på-topp ) og Vivian

 10. Apportering till vardag och fest

  Grattis vinnare av lucka 18, Marie Löfqvist, som skrev: Den här julklappen skulle jag vilja vinna och dela med mitt fina apporteringsgäng. Vi behöver verkligen lite nya utmaningar i apporteringsträningen !

  Marie, mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så ska vi se till att du får kursen.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg