Lucka 19: Vinn boken Valpträning till vardag och fest

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig boken Valpträning till vardag och fest till dig eller en vän.

Boken som ger dig grund-grunder för träningen av din fågelhund! Har blivit särskilt poppis för att alla övningar visas på film (du scannar en qr-kod).

Läs mer om boken här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Vinnare av lucka 17 är Camilla Maria Stagmo som skrev:
Ut & hämta, In & lämnaKom till matte lilla tjej !Håll håll håll och kom till migÄnda fram ……..oh nej oh nejHur ska vi få de att bli rättJoooo med onlinekurs vore det plättlätt… 🐾
Camilla, mejla oss på info@klickerforlagte.se så ska vi se till att du får tillgång till kursen! 🙂

12 reaktioner på ”Lucka 19: Vinn boken Valpträning till vardag och fest”

 1. Jag skulle vilja ge dagens lucka till Lily Wahlgren som fyllde år igår. Lily har en tollarvalp som heter Vilda som snart är 6 månader.

  Ha en go helg.

  Maria

 2. Önskar boken till mig själv för att bli så förberedd på bästa sätt innan vår valp kommer hem till oss!
  Har läst nästan hela apportering till vardag och fest och den är helt underbart bra! Gillar verkligen eran pedagogiska och lättfattade sätt att beskriva inlärning på. Alla som har eller har haft hund vet ”hur lätt det är” ända tills man själv står där då ser man inte alls vad man gör för fel, men när jag läser er bok kan jag föreställa mig varje moment mycket lättare, dessutom med ett leende på läpparna.
  Tack!!!
  Annika

  1. Önskar boken till mig själv o min kommande valp som snart ska tillverkas. Blir en helt ny ras för mig o även jakten är helt ny så hade varit perfekt med en bok så jag lär mig o vi kommer rätt från början.

 3. Ilona Löfstedt

  När julen kommer ska jag läsa på för träning under våren som kommer och vad vore då bättre än en bok om valpträning? Drömmen ska hållas levande!

  1. Denna bok är den perfekta julklappen till vår flock. Den står högst upp på husses önskelista då han vill förbereda sig och lära sig mer om träning av framtida spanielvalpar. Flockens unghund vill också att husse och matte får lite nytänk i träning och tror att boken är en bra inspirationskälla.

 4. Jonas Granström

  Valpträning till vardag och fest skulle var en perfekt julklapp till mina framtida hundar och även till unghunden som är på väg att bli vuxen till nästa år. det finns väldigt få böcker som handlar om spanielträning och jag tror att detta format skulle passa mig.

 5. Jag vill så gärna vinna denna boken! Står inför ett spanielköp och att läsa er valpbok hade varit bästa starten. God Jul! /Charlotte

 6. Barbro Nyström

  Nu är valparna här så i februari flyttar det in en liten tik. Tänk vad roligt att få en bra start med valpboken

  1. Skulle bli jätteglad om jag vann boken. Har redan apportering till vardag och fest och den är jättebra. Till nästa valp vill jag vara väl förberedd 🐕

 7. Apportering till vardag och fest

  Grattis till vinnaren av lucka 19, Julia Torstensson, som skrev:
  Åh! Jag har lånat den på biblioteket och blev helt kär i qr funktionerna. Men den hade behövts här hemma permanent
  Julia mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit samt din adress och ditt mobilnummer!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg