Lucka 20: Vinn onlinekursen Vattenarbete

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Vattenarbete (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Även om det inte är badläge just nu kan du hoppa på kursen när våren kommer! 🙂

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis vinnare av lucka 18, Marie Löfqvist, som skrev: Den här julklappen skulle jag vilja vinna och dela med mitt fina apporteringsgäng. Vi behöver verkligen lite nya utmaningar i apporteringsträningen 🙂 !


Marie, mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så ska vi se till att du får kursen. 🙂

5 reaktioner på ”Lucka 20: Vinn onlinekursen Vattenarbete”

  1. Gunilla Nilsson

   Min lilla jaktpudel är hangaround i ett gäng jaktlabradorer som älskar vattenapportering. För att ha en chans att hänga med behöver vi träna lite extra så den här kursen hade suttit som ett smäck 😁

 1. Ilona Löfstedt

  Min syster Maja har alltid någon unghund som kämpar för att få godkänt på vattenprov. Jag önskar att hon skulle få hjälp med tips och du skulle få en mycket tacksam och vetgirig elev i henne.

 2. Anna Ljungkvist

  Mina två tollare skulle bli lyckliga om matte vinner denna kursen. Den äldsta av dem behöver hjälp med att hantera förväntan och komma vidare från nybörjarnivå, och den yngsta ska börja inlärningen till våren. Hoppas på vinst, eftersom jag vet att era kurser och böcker är givande.

 3. Apportering till vardag och fest

  Grattis till Mari Saxen Andersson, vinnare av lucka 20 som skrev:
  Men det vore kul att få fokusera på sånt roligt vatten som en kan simma och apportera i istället för det där som kommer droppvis uppifrån mest hela tiden och omvandlar all fast mark till lervälling
  Mari mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så ska du få tillgång till kursen.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg