Lucka 22: Vinn en privatlektion med Elsa Blomster IRL eller online

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig en privatlektion med Elsa Blomster IRL eller online till dig eller en vän.

Har du ett problem du vill lösa i träning? Vill du komma vidare eller få ny inspiration? Oavsett ras eller om du behöver hjälp med jaktapportering, vardagslydnad eller något annat så hjälper Elsa dig, även om hennes specialitet förstås är jaktapporteringen och retrieverraserna.

Läs mer om privatlektioner med Elsa Blomster här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till Mari Saxen Andersson, vinnare av lucka 20 som skrev:

Men det vore kul att få fokusera på sånt roligt vatten som en kan simma och apportera i istället för det där som kommer droppvis uppifrån mest hela tiden och omvandlar all fast mark till lervälling😁

Mari mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit så ska du få tillgång till kursen.

7 reaktioner på ”Lucka 22: Vinn en privatlektion med Elsa Blomster IRL eller online”

 1. Helen Johansson

  En dröm skulle gå i uppfyllelse om jag vann en privatlektion 😊 för Elsa. Jag har två labbar som jag tränar jaktapportering med.

 2. Gunilla Nilsson

  Nu har vi gått alla kurserna, läst alla böckerna, sett alla youtubeklipp… om Elsa ville träffa oss, se vad vi behöver jobba på och hjälpa mig att lägga upp en träningsplan, vilken fantastisk julklapp till min labbewannabe vore inte det 🎅

 3. Om jag vann skulle jag med Elsas hjälp vilja träna på höger och vänster dirigeringar . Skulle vara toppen att få göra det i ny terräng och med nya övningar så vi tar oss vidare i apporteringsträningen .

 4. LenaMarie Hagman

  En privatlektion med fokus på stoppsignal, det skulle husse gilla 🙂
  Ett bra steg för både husse och hund att komma vidare med träning inför jaktprov.
  Husse kan mycket, men att få Albus lyssna till stoppsignal är svårt, särskilt i olika miljöer med störningar.

 5. Låtta Bergstrand

  En privatlektion för Elsa, WOW! Gärna något som i Lenas “Kajsa Warg-koncept” (man tager vad man haver – alltså vad kan jag hitta på på mina promenader i fina marker.

 6. Apportering till vardag och fest

  Grattis till vinnaren av lucka 22, Irene Westerlund som skrev:
  Kanske 4:e eller 5:e gången gillt hoppas, hoppas Och här kommer nu en önskan utan ett endaste rim! Jag & Fanny vill bara så nedrans gärna träffa Elsa IRL och lära nytt, fräscht och rätt
  Mejla oss på info@klickerforlaget.se och skriv vilken lucka du vunnit.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg