Lucka 24: Vinn valfri onlinekurs, bok eller lektion

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig vilken onlinekurs (utan återkoppling) som helst, någon av våra böcker eller privatlektioner med Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson till dig eller en vän.

Du hittar onlinekurserna via vår onlinekursväljare nedan:

Läs mer om böckerna och privatlektionerna här:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vill du få uppdateringar när det kommer nya blogginlägg? Fyll i din epostadress nedan!

Grattis till vinnaren av lucka 22, Irene Westerlund som skrev:

Kanske 4:e eller 5:e gången gillt hoppas, hoppas🍀 Och här kommer nu en önskan utan ett endaste rim! Jag & Fanny vill bara så nedrans gärna träffa Elsa IRL och lära nytt, fräscht och rätt👍🏻

Mejla oss på info@klickerforlaget.se och skriv vilken lucka du vunnit. 🙏😊

14 reaktioner på ”Lucka 24: Vinn valfri onlinekurs, bok eller lektion”

 1. Att få vinna en bok, till min nya tok. Skulle ge mig en bra grund, för att få en grym hund. Valpen lär sig från start och jag vet att han kommer bli smart. God jul från oss! 😍

 2. Marie johansson

  Snälla snälla tomten!
  Om matte denna klapp kunde få,
  Tror jag allt lättare skulle gå!
  Hon kanske skulle bättre förstå,
  Och inte krångla till det så!
  God Jul🐕‍🦺

  1. Har lige fået at vide at min hvalp er født. En kæmpe julegave. Alle jeres tilbud kan derfor gøre julegaven endnu større.

  2. Gunilla Nilsson

   Oj, hur ska jag hinna
   i denna sista timma.
   Jag vill ju så gärna vinna
   måste nog börja rimma.
   Tänk om Chili och jag
   fick Elsa helt själva möta
   det blevo nog en fantastisk dag.
   Så snälla, snälla söta 😌

   God Jul och tack för en rolig adventskalender
   önskar Chili och Gunilla

   1. Vov fra Rips (toller, snart 2 år)! Jeg er ett naturtalent, men matte kunne trengt noen tips! Fortsetningskurs i jaktapportering hadde vært toppen, med masse morsomme tips og treningsøkter fremover 🦆🐾

 3. Essie Andersson

  Ja, så mycket att välja på…kanske boken är lättast?! Men en online kurs hade också varit spännande…! Fast frågan är om vi klarar sånt…Jussi kanske, men jag???
  Essie 70+ med Jussi 7+

 4. Min hund är 3 år och kan redan grunderna med markeringar, stoppsignal, dirigeringar. Jag känner att vi är på samma nivå som för ett år sedan. Vi tränar på samma saker hela tiden och kommer inte vidare. Jag önskar mig kursen ”Fortsättning jaktapportering-träna på rätt saker”.

  1. Maria Guldstrand

   Oj hjälp mig rimma i denna sena timma.
   Online kurs i vattenapportering och simma skulle jag gärna vilja vinna
   Att bada är ju kul
   fast det nu är Jul
   God Jul önskar Chips som behöver lite tips

 5. Øj, det gad jeg godt vinde. I har så mange spændende onlinekurser som jeg kunne bruge enten til min 4 årige eller 5 mdr. gamle labrador.

 6. Christina Willén

  Kan inte rimma, när huvudet känns som en dimma. Men vill ändå vinna…så hur göra? Kanske bara skriva och hoppas på tur, plötligt händer det för mig och mitt djur! 🙃

 7. Apportering det kommer vi att gilla, Riant, husse och jag. Det är framtida sporten med stort S när man är är en flatcoached retriever.

 8. Ninnie Fransson

  Jag ilade iväg för att hämta hundarnas klapp som ju kommit. Besvikelsen blev stor. Det var till mig. Kanske ni kan åtgärda det tomten missade. Hundarna Har varit snälla hela året! 😉

 9. Apportering till vardag och fest

  Vinnare av lucka 24 blev:
  Annika Östlund som skrev:
  Nu är snart julen slutVi skall snart gå ut
  Tyvärr ingen vinst hos er
  Så nu vi ber
  Att det ändå är vår tur
  Att vinna en apporteringskur

  Anniika mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit och vilken kurs/bok du vill ha så fixar vi den lite sena klappen till dig.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg