Lucka 3: Vinn onlinekursen Grunderna i jaktapportering

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Grunderna i jaktapportering (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Detta är kursen för dig som vill få en bra grund i jaktapporteringen!

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

GRATTIS till vinnaren av lucka 1: Maria Carlsson som skrev:

Jag skulle vilja överraska med denna onlinekurs i “stoppsignal” till en av mina valpköpare. Ja egentligen vill jag önska den till allihop men det blir till Mikael Nilsson och Josefin med Tollartassens Teja snart 5 mån. som ska bli husses jaktkompis när hon blir stor. 😊

Maria, mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit samt mejladress, adress och mobilnummer till den person som ska få julklappen.

25 reaktioner på ”Lucka 3: Vinn onlinekursen Grunderna i jaktapportering”

  1. Hilde Ulvatne Marthinsen

   Madeleine, 6 mnd flat coated retriever, trener allerede flotte grunnferdigheter til lydighetstrening. Vi trenger derimot påfyll for jakttrening, og ønsker oss virkelig et kurs i grunnferdigheter for denne grenen også!

  1. Jag har nyligen fått min första egna hund, en golden retriever som nu är 16 veckor. Nala är en otroligt arbetsvillig individ och att få möjlighet att lägga rätt grunder från början hade varit guld värt! Vi bor i södra Lapplandsfjällen och har 1,5h till närmsta brukshundsklubb och 3,5h till närmsta Goldenklubb. Därför skulle just den här online-kursen passa oss extra bra!

 1. Therese Karlström

  Detta hade varit en kurs för mig, jag jagar inte men jag tränar hundarna och maken jagar. Vi har en 7 månaders kleiner münsterländer som jag tränar inför att bli jakthund så det skulle vara kul med mer kunskap om detta.

 2. Jeg har en ung labrador som skal med på jagt på et tidspunkt, derfor mener jeg det er vigtigt at få bygget apoorteringen rigtigt op. Så vi vil rigtig gerne vinde.

 3. Wow vilket bra tillfälle! Min lilla labbe-kille har hunnit bli 8 månader gammal. En grundkurs i apportering skulle passa som en smäck för mig så att jag verkligen kan hjälpa min hund att få utlopp för sina fina medfödda egenskaper 🙂

 4. Det här skulle vara den perfekta julklappen till mig själv och min tollare Leija! Vi försöker i dagsläget googla oss fram till hur man gör, hamnar nästan alltid på denna hemsida 😄 så en kurs i grunderna hade underlättat otroligt mycket, då man får allt på samma ställe! GOD JUL 🤶

 5. Ulrika Larefalk

  Jag önskar mig den här kursen för att jag och min cockerspaniel tycker om att jaktträna. Han har viljan, men vi får inte till det. Apportering som ju är en sån viktigt del av helheten.

 6. Jeg ønsker å vinne fordi jeg vil videreutvikle ferdigheter på min jaktgolden som alt har prøvd litt jakttrening og fordi jeg vil starte jakttreningen med min jaktcocker som jeg ikke har kommet ordentlig i gang med.

 7. Jonas Granström

  Jag och min lilla 18 månaders Cocker skulle verkligen behöva träna på apporteringen både när det gäller markeringsförmågan men även att hålla fast viltet tills jag känner att jag har ett bra grepp om viltet. eftersom jag tränar mycket själv så skulle en onlinekurs verkligen passa mig för att komma vidare i träningen.

 8. Detta skulle vara super att ge till min särbo som har kommit in i vårat liv samtidigt dom vi fick en Golden valp tidigt i våras. Han vill lära sig allt och vad vore in te bättre med denna julklapp

 9. På mitt sängbord flera av era böcker står,
  och jag läser dem så ofta det bara går
  De ger mig inspiration, kunskap och goda tankar,
  för hundträning mitt hjärta alltid extra mycket bankar
  Att få träna för er har alltid varit något jag verkligen velat,
  men avståndet mellan oss gjort att det felat
  Att bo i norr har sina sidor såklart,
  åka drygt 100 mil till er är inget man gör på fart
  Har så många gånger era onlinekurser velat klicka hem,
  men vilken ska man välja och för vem?
  Valpkurs för den lilla eller dirigering för den stora?
  Era kursen finns i en så stor och fantastisk flora!
  Grundkursen vore nog ändå den bästa ändå,
  för att plocka ut så många russin det gan gå
  Lär oss massor på ett glatt och pedagogiskt vis,
  åh vad jag önskar att vinna detta fantastiska pris!

 10. Min bror har fått sin första hund. En labrador på snart 7 månader. Jag tycker att alla labradorer (också de som inte är av jakttyp) borde få hålla på med det dom är avlade till, därför skulle detta vara toppen om jag kunde vinna kursen till honom.

 11. Jag hade den fantastiska turen att vinna Apportering till vardag och fest till mina valpköpare 2017. Har fått många fina återkopplingar – tusen tack igen. Nu skulle jag själv vilja ta ett ordentligt steg in i denna konst, efter att nyligen blivit med skogsgård. Har 4 st barbeter med stor jakt och apporteringslust, men tyvärr ingen ordentlig träning.

 12. Carolina Lindberg

  Hej! Jag har en liten tollarkille på 13 veckor och vill gärna komma in i träningen på ett bra sätt från början. Kursen verkar vara precis vad jag och min lille kille behöver!

 13. LenaMarie Hagman

  Jag vill ge min man denna utbildning 🙂
  Vår labrador Albus första tre år har använts till att utbilda honom & mig till assistanshundsekipage.
  Nu är det hög tid att husse o Albus får träna jaktapportering, så som tanken var från början!

 14. Hallå läser nu eran Valpträning Till vardags o fest! Den är super🐾
  Vill gärna fortsätta med jaktträningen och detta vore ju toppen!!
  Har en 5 månader Springer tik!!!!🙂

 15. Marie Johansson

  Högt upp på önskelistan står denna kurs! Tillsammans med boken Apportering till vardag o fest skulle vi få stor hjälp, jag och min flatkille 8 mån. Inte så många kurser mina trakter inte i dessa tider… Håller tummarna!

 16. Barbro Cederqvist Marklund

  Min vuxna dotter Frida Bergenheim har just blivit ägare till sin första egna golden retriever, en härlig goldenkille på snart 8 månader. Nu vill hon lära sig att jobba vidare med jaktapportering för glädjas åt att arbeta med sin hund och förstås att kunna starta sin hund på jaktprov framöver.

 17. Tina Lennartsson

  Den skulle passa mig och min nya stjärna på 8 månader perfekt. En härlig kille med av och på knapp och en riktig tänkare. Jag har kämpat i flera år med en jaktcocker som helst inte tänker alls så den här killen är extra rolig att jobba med 😍

 18. Lindha thellenberg

  Vi fortsätter hoppas på vinst som kan ge oss utveckling i vårt fortsatta liv med apporteringen. Det skulle vara kul med en kurs där vi skulle utvecklas framåt och nå vårt måö till slut.

 19. Grattis till vinnaren av lucka 3, Emelie Rönnbäck som rimmade och skrev:

  På mitt sängbord flera av era böcker står,
  och jag läser dem så ofta det bara går
  De ger mig inspiration, kunskap och goda tankar,
  för hundträning mitt hjärta alltid extra mycket bankar
  Att få träna för er har alltid varit något jag verkligen velat,
  men avståndet mellan oss gjort att det felat
  Att bo i norr har sina sidor såklart,
  åka drygt 100 mil till er är inget man gör på fart
  Har så många gånger era onlinekurser velat klicka hem,
  men vilken ska man välja och för vem?
  Valpkurs för den lilla eller dirigering för den stora?
  Era kursen finns i en så stor och fantastisk flora!
  Grundkursen vore nog ändå den bästa ändå,
  för att plocka ut så många russin det gan gå
  Lär oss massor på ett glatt och pedagogiskt vis,
  åh vad jag önskar att vinna detta fantastiska pris!

  Emelie! Mejla oss på info@klickerforlaget.se och tala om din mejladress, postadress samt mobilnummer så får din julklapp. 🙂

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg