Lucka 4: Vinn onlinekursen Valpkurs för fågelhundar

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Valpkurs för fågelhundar (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Detta är kursen för dig som vill börja med att lägga goda grunder för din fågelhundsvalp!

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis Essie Andersson, som vann lucka nummer 2 och som skrev en kommentar på hemsidan:

Så spännande! Precis vad jag o min 7årige amris Jussi skulle behöva! Stimulerande och uppiggande övningar…för oss båda! Nu när personspårkursen har tagit paus till mars och vi känner oss lite rådvilla. Min dysterhet i pågående pandemi kunde brytas med en utmaning för mig och Jussi, som ju faktiskt älskar att jobba!/Essie o Jussi


Essie mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange din adress, mejladress och mobilnummer så kommer vi skicka boken till dig!

10 reaktioner på ”Lucka 4: Vinn onlinekursen Valpkurs för fågelhundar”

 1. Til jul kommer min labrador til verden.
  Så otte uger efter er hun her i huset.
  Jeg læser og har læst jeres hvalpetræningsbog.
  Vil meget gerne også være med på jeres hvalpekursus, så træningen og livet i det hele taget bliver rigtig godt for hvalpen og mig.

  1. Maria Guldstrand

   Önskar kursen till min träningskompis som snart har en ny jaktkompis att fostra till en bra apportör.

 2. Ulrika Larefalk

  Jag önskar att min goda vän Lena, får en valpkurs till sin väldigt efterlängtade valp som kommer att födas den 28e december.

 3. Susanne Caldemar

  Jag går den kursen nu och den är så bra! Skulle gärna vilja ge den till min vän Johanna som har en jaktavlad goldenvalp 🤗

 4. Jag önskar gärna gå den här kursen med vår 12 veckors jaktgolden tik. Jag har köpt er bok som vi lusläst och är intresserad av mer. Har tidigare endast tränat sök med vår lagotto och vill så gärna lära mig mer om fågelhundsträning.

 5. Monika Westberg

  Jag skulle gärna gå den här kursen med Texas 14 veckor för att kunna ge honom de bästa förutsättningarna!

 6. Får min 4. flatcoated på nyåret. Målet er å trene mot jaktprøver for retrievere. Har boken apportering til hverdag og fest, den er gulla go, men hadde også vært kjekt med ett valpekurs i tillegg 😀

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg