Lucka 5: Vinn onlinekursen Markeringar

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Markeringar (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Vill du veta hur du ska träna din hund att bli en bättre markör? Här får du hjälpa med att både komma igång med markeringsträningen och komma vidare.

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till vinnaren av lucka 3, Emelie Rönnbäck som rimmade och skrev:

På mitt sängbord flera av era böcker står,
och jag läser dem så ofta det bara går
De ger mig inspiration, kunskap och goda tankar,
för hundträning mitt hjärta alltid extra mycket bankar
Att få träna för er har alltid varit något jag verkligen velat,
men avståndet mellan oss gjort att det felat
Att bo i norr har sina sidor såklart,
åka drygt 100 mil till er är inget man gör på fart
Har så många gånger era onlinekurser velat klicka hem,
men vilken ska man välja och för vem?
Valpkurs för den lilla eller dirigering för den stora?
Era kursen finns i en så stor och fantastisk flora!
Grundkursen vore nog ändå den bästa ändå,
för att plocka ut så många russin det gan gå
Lär oss massor på ett glatt och pedagogiskt vis,
åh vad jag önskar att vinna detta fantastiska pris!

Emelie! Mejla oss på info@klickerforlaget.se och tala om din mejladress, postadress samt mobilnummer så får din julklapp. 🙂

11 reaktioner på ”Lucka 5: Vinn onlinekursen Markeringar”

 1. Essie Andersson

  Detta vore verkligen något för Jussi. Och mig! Då kanske vi äntligen kunde få till det med kantarellsök!

 2. Detta skulle jag och min goldenflicka behöva, vi har ju valpboken som vi gått efter. Nu är hon snart 7 månader och detta vore kanon! Hon är en sån himla trevlig jaktkompis med så många fina egenskaper så jag behöver hjälp för att kunna förvalta henne väl. 😊🥰

  1. Maria Guldstrand

   Jag skulle gärna vilja vinna detta till mig och min tollare Chips som tränas i apportering. Vi behöver er inspiration 😊

 3. Apportering till vardag och fest

  Grattis till vinnaren av lucka 5: Jonas Granström som skrev:
  Detta passar mig perfekt! Jag och Grus behöver träna markeringar men jag saknar inspiration.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg