Lucka 6: Vinn onlinekursen Dirgeringar för rookies

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig onlinekursen Dirigeringar för rookies (utan återkoppling) till dig eller en vän.

Har du en valp eller unghund och vill komma igång med dirigeringarna? Kanske har du en äldre hund men du behöver lära dig hur du ska göra? Då är detta kursen för dig!

Läs mer om kursen här:

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till vinnaren av lucka 4, Susanne Caldemar som skrev:

Jag går den kursen nu och den är så bra! Skulle gärna vilja ge den till min vän Johanna som har en jaktavlad goldenvalp.

Susanne! Mejla oss på info@klickerforlaget.se och tala om vilken lucka du vunnit så ska vi berätta hur din vän Johanna får tillgång till kursen. 🙂

13 reaktioner på ”Lucka 6: Vinn onlinekursen Dirgeringar för rookies”

 1. Therese Karlström

  Detta vore en kurs som passar som handen i handsken till mig och makens blivande jakthund på 7 månader. Jag har precis börjat med lite dirigeringar mellan godis inomhus och jag vet inte sen hur jag ska gå vidare då jag aldrig tränat dirigeringar förut. Jag vill ju ge maken en bra jaktkamrat eftersom det är han som jagar men jag sköter den mesta träningen.

  1. Rebecca Björklund

   Alltid bra att gå tillbaka till grunderna så därför tänker jag att jag kan ha nytta av detta för båda mina hundar som är på olika utbildningsnivå.

 2. Camilla Carlsson

  Den kursen skulle jag vilja gå! Om mina hundar är av samma åsikt kan jag ju inte veta, men jag tippar på det, för de är alltid överförtjusta när vi hittar på saker tillsammans!

 3. Jonas Granström

  Detta är något för mig och Kompis. Även om han kan bäst själv, kan det uppstå situationer då det är bra om jag kan hjälpa honom. Det vore då bra att få lite tips på hur jag kan träna in dirigeringar.

 4. Tina Lennartsson

  Min rookie Gimli har nyligen påbörjat apporteringsträningen och just dirrigeringar är det jag har tyckt varit svårast med den äldre så den här kursen kunde hjälpa oss att få det rätt från början 😊

 5. Apportering till vardag och fest

  Grattis till vinnare av lucka 6 – Marie Koenen som skrev:
  Önskeklappen till Sniffs träning till både apportering och att kunna söka sniglar på längre avstånd från migoch så användbart även i vardagen!!
  Marie! mejla oss på info@klickerforlaget.se och tala om vilken lucka du vunnit så ordnar vi så att du får kursen.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg