Lucka 9: Vinn privatlektion med Lena Gunnarsson IRL eller online

I vår julkalender kan du vinna privatlektioner online eller IRL med antingen Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson, någon av våra böcker Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest som fysisk bok eller e-bok eller någon av våra många onlinekurser (utan återkoppling)! Olika vinster varje dag (några kan dock återkomma, så ge inte upp om du inte vinner din önskeklapp första gången!).

I dagens lucka kan du önska dig en privatlektion med Lena Gunnarsson till dig eller en vän.

Har du ett problem i träningen du vill lösa? Eller vill du bara komma vidare i träningen? Få ny inspiration?

Läs mer om lektioner med Lena här (Lena ger lektioner för alla raser):

Gör så här om du vill önska dagens julklapp:

Skriv i kommentarsfältet på detta inlägg antingen på hemsidan eller på Facebook senast idag 23:59. Motivera varför just du vill ha denna julklapp! Vinnaren tillkännages här på hemsidan och på Facebook två dagar senare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Få en påminnelse om att önska dig morgondagens lucka också! Skriv in din epostadress nedan så får du ett mail så snart du kan öppna den.

Grattis till vinnaren av lucka 7: Cecilia Thelin som skrev:

Jag har precis fått hem min valp, så liten och rund
Vi myser och leker varje ledig stund
Jag funderar över övningar och allt vi ska hinna
För att lära, ha roligt, tävla och vinna
Vad vore bättre än Elsas och Lenas härliga bok
För med träning av grunder blir valpstarten tydlig och klok
Vi vill läsa, öva och vända blad
Matte inspireras och valpen är glad!

Cecilia! Mejla oss på info@klickerforlaget.se och säg vilken lucka du vann, ange också adress och mobilnummer så skickar vi boken till dig!

9 reaktioner på ”Lucka 9: Vinn privatlektion med Lena Gunnarsson IRL eller online”

 1. Åh hade verkligen velat vinna en privatlektion för att kunna titta mer på vattenarbetet och försöka hitta en mer avslappnad relation till vatten. Hoppas på tur och tidig julklapp ✊🏻

 2. Gunilla Nilsson

  Privatlektion vore drömmen. Vi behöver hjälp för att sätta stoppsignalen i alla lägen. Att det ska va så himla svårt att få en jaktglad pudel att lyssna…

 3. Karin Wickerström

  En privatlektion med en av er hade varit dröm! Vi har en welsh springer spaniel på 6 månader och det är vår första hund, och vi har haft så mycket nytta av Valpträning till vardag och fest. Det vi tycker är knepigast är att träna in en fungerande apporteringskedja – det är så många steg man kan finslipa och det är klurigt att baka ihop det hela till ett lyckat moment. Jag hade varit så tacksam för tips och råd för att hjälpa och stötta min hund i detta. 🙂

 4. Tove Benedicthe Jensen

  Jeg elsker at træne hund til jagt og jagtprøver. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en lektion hvor Lena kunne give mig endnu mere input til træning af stop fløjt. Så jeg håber at vinde denne fine præmie.

 5. LenaMarie Hagman

  En privat lektion för husse & Albus med apportering, dirigering och vattenarbete för i samarbete nå den härliga förståelsen i att jobba tillsammans som det team de är.
  Tänk om de kan få hjälp/råd/stöd för att nå målet: Att kunna starta nybörjarklass på jaktprov.
  Det är de båda väl värda att få till. 🙂

 6. Liselott Johansson

  Privatlektion! Ja, tack! Min tollare tycker att hans matte behöver flera privatlektioner för en bra instruktör för att hon ska förstå honom. 😃 Då är en första privatlektion en bra start.

 7. Apportering till vardag och fest

  Grattis till vinnaren av lucka 9: Mia Thulin Bäck som skrev: Bästa julkappen för Leia och mig, vi tror att detta kan va vår grej. En privatlektion är aldrig fel, hade varit perfekt för vår del, vi är lite blyga men till detta skall vi nog duga. Något vi länge velat testa, vi gillar att vara ute för det mesta.

  Mia, mejla Lena på lena@klickerförlaget.se så bokar vi en lektion.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg