Julkalender 2022: Lucka 13: Tomten ger bort Valpträning till vardag och fest i julklapp

Apportering till vardag och fest (ATVOF) handlar ju om den roliga grundträningen så det var verkligen inte självklart att vi skulle skriva en bok om valpträning! Vi tyckte liksom att vi redan gjort det. Men det visade sig att vi tänkte helt fel. 🙂 För många av våra elever kom med unga hundar och hade behövt hjälp redan med steget INNAN grundträningen i ATVOF.

Så då skrev vi helt enkelt en bok som kommer före den. 🙂 I den boken kläckte vi också den, om vi får säga det själva 😉 , rätt smarta idén att ha alla övningar räven på film, genom att lägga QR-koder som man kan skanna med sin mobil, och då se en film på övningen. (I nyutgåvan av Apportering till vardag och fest har vi ju också filmer, det hade vi inte i den gamla boken).

Idag kan du önska dig ett exemplar av valpboken, till dig och en vän!

Gör så här:

  1. Skriv din önskan i kommentarsfältet antingen på vår blogg, på inlägget på Facebook eller på Instagram.
  2. Motivera varför du vill ha boken (och ge bort den) och tagga din vän.
  3. Önska innan 23.59 idag den 13 december

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi skickar böckerna till vinnaren som sedan får skicka vidare kompisens exemplar.

Här kan du läsa mer om boken:

Vi har också hållit ett gratiswebinar om valpträning som du kan köpa för 0 kronor här:

Bor du i närheten av Hajom? (45 minuter från Göteborg, 35, från Borås och 50 från Varberg) Då kanske du vill gå valpkurs IRL! Lena startar en i mars, kolla in den här:

Vi ses imorgon då kommer det vara ett nytt tema i bloggen!

Elsa & Lena

1 reaktion på ”Julkalender 2022: Lucka 13: Tomten ger bort Valpträning till vardag och fest i julklapp”

  1. Helena Riihiaho

    Jag är dagmatte åt en valp, 7 månader, just nu. Det är otroligt vad han är förtjust i äckelheter: kompostsopbilen som läcker på gatan, ruttna äpplen och plommon, äggskal utanför en soptunna, gräshoppor, flugor. Allt slickar han i sig. Förra veckan fräste jag ur näsan på asfalten och genast var han där och slickade …
    Han behöver lära sig hyfs: inte dra, komma till mig osv. Valpkurserna är fulltecknade men husse, matte, lillhusse, lillmatte har ju alla mobiler …

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg