Julkalender Lucka 24: God Jul!

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 24 Idag är det dags att öppna den sista luckan i vår kalender! Är det kanske den häftigaste? Idag ger vi nämligen bort en hel kurs. En sommarkurs i jaktapportering värd 4 300 kronor, inklusive helpension, den 3-6 juli 2014! Ja, vi vet, visst är det nästan obegripligt bra!? Klickerförlaget heter vårt företag där vi håller kurser, ger ut böcker (en hitintills men det kommer fler) och filmer (snart) och överhuvudtaget sprider kunskap om positiv hundträning.
Du kan önska dig en plats på sommarkursen i kommentarsfältet här eller på vår Facebooksida. Kolla först vilken kurs du kan och vill gå. Det finns nämligen två, en
Grundkurs och en Fortsättningskurs. Och skriv vilken av dem du önskar dig. Eftersom en del verkar ha mycket att stå i den 24 december 😉 så har vi även förlängt tiden som du kan önska dig den här julklappen. Till och med den 31 december klockan 23:59 kan du önska.

 


KlickerförlagetGod Jul!

Nu önskar vi er en riktigt God Helg och hoppas att ni också får tid med lite rolig hundtärning.

Tack för att ni varit med oss den här kalendern, vi hörs snart igen!

Juryordföranden hälsar att han är alldeles utmattad efter alla roliga och bra önskningar han har behövt välja mellan de här dagarna!
Juryordföranden hälsar att han är alldeles utmattad efter alla roliga och bra önskningar han har behövt välja mellan de här dagarna!

varma hälsningar Lena och Elsa

Vinnare lucka 22

Idag säger vi också grattis till vinnaren av lucka nummer 22, en privatlektion med Lena, som Karin Ahlberg vann:

“Oj vad gärna jag vill vinna dagens lucka! Helt enkelt för att få mer lust, energi o struktur på träningen med mina goa labbar!”

Vi mejlar dig Karin!

 

Lucka 24 – Apporteringskurs sommarläger

KlickerförlagetKommentera antingen på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller på vår hemsida.

För att önska dig dagens julklapp, en plats på vårt sommarläger, skriver du i kommentarsfältet i på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller här på hemsidan och motiverar varför just DU behöver/vill ha själv/vill ge bort den här julklappen. (Önskningarna kommer automatiskt att publiceras från Facebook till hemsidan). Ser du inte din önskning på vår hemsida inom en timme, skicka ett mejl till oss på info@klickerforlaget.se. Men du måste önska dig “julklappen” senast den 31 december kl 23:59!

Läs mer här om hur julklappsönskningarna går till.

 

47 reaktioner på ”Julkalender Lucka 24: God Jul!”

 1. Då jag har en livsglad goldentjej på ett drygt ett år, skulle vi behöva vinna detta läger, eftersom jag som separerad, singel, ensamstående mor till en son och arbetssökande inte så mkt pengar äger!
  Har haft ångest över denna julen, då jag med min son sitter i ensamhet hemma i vår lägenhet, men för nån vecka sen tänkte jag om, vi gör detta till våran grej, hoppar över alla måsten och stå hej!
  Givetvis så får min sexåriga son julklappar, medan jag får skriva ner mina önskningar på lappar!
  Detta året har varit tufft för mig, där jag som separerad för 9 månader sedan, där jag tycker att inte mer än ett trevligt läger kan önska sig!

 2. Tja, varför skulle man vilja ha en kurs i Jaktapportering? För att man har världens bästa flatt-kille som älskar jaktträning, men har haft oturen att råkat få en matte som aldrig kommer till skott och lär sig något!! MEN som tycker att klickerträning är suveränt på alla andra områden…. Ja, hoppas kan man ju alltid… Och eftersom matte är som hon är så måste vi så klart gå en grundkurs :-).

 3. Ser en stor potential i min hund men då jag som håller i andra sidan på snöret är den som bromsar så vore ett sommarläger fantastiskt roligt där vi skulle kunna utvecklas som ekipage! 🙂

 4. Annika Ingemarsdotter Skoogenäs

  ÖNSKEKLAPPEN !!! Min lille Ingo och jag vill gärna träffa Duktiga Elsa igen!! Sommarläger med jaktträning är den perfekta klappen till oss!!! God Jul

 5. Annika Ingemarsdotter Skoogenäs

  Vi vill sååå gärna vinna plats i fortsättningsgruppen! Ingo ska bli en stjärna på jaktprov och hans matte behöver slipa kunskaperna! Vad vore bättre än ÖNSKEKLAPPEN: kurs för duktiga Elsa och hennes medarbetare!!!

 6. Kristine Lorgen

  Skulle så gjerne ha vunnet dette!!! Dere har vært en stor inspirasjonskilde helt siden boka deres kom ut, og årets julekalender har vært helt fantastisk, både faglig, underholdende og utrolig lærerik. Tusen takk for at dere legger ned tid og energi i dette prosjektet, jeg digger dere for det. Jeg kan ikke se for meg noe annet enn at sommerleiren kommer til å bli en absolutt høydare for meg og min lille welsh springer. Vi gleder oss kjempemye til å lære mer om jaktapportering!!! God jul!! 🙂

 7. Denna luckas erbjudande skulle jag gärna vilja få. Har en tollargrabb som skulle få komma igång med jaktträning. En semesterresa med kurs samtidigt skulle vara kul.

 8. Kan ju inte låta bli att önska detta…Hade inte en liten Kelpa bland alla jakthundarna varit en rolig utmaning? Det hade definitivt breddat mitt kunskapsområde, och trots att vi skulle abonnera på “sämst i kursen” (någon måste ju vara det) så hade vi haft superkul och lärt oss massor under tiden!
  Julkramar och tack för en suverän julkalender 🙂

 9. Wow, for en fantastisk gave! Jeg kjenner ikke til at vi har jaktinstruktører som bruker klikker i Norge. Har derfor kjøpt boka deres, og elsker den! Med en golden på 9 mnd skulle det likevel være sååå nyttig å få være med på jaktläger hos dere.

 10. Tack apportering till vardag och fest för alla superbra tips som ni delat ut under advent!
  Då vi har träningsförbud har jag nu en liten “hög” med övningar att träna på när vi får sätta igång igen! Sommarlägret är jag redan anmäld till. Min önskan är att någon trevlig människa som inte tränat jakt med sin retriver eller spaniel vinner. Då det är det absolut roligaste man kan göra. God Jul allesammans!

 11. Alexandra Eriksson

  Oj vilken julklapp den borde sätta igång en rush, vad jag och Polly önskar denna fortsättningskurs. God jul till alla apportörer där ute, våra får hjälpa till att bära tomtens säck av jute. Belöning får alla som varit snäll och varsitt hundben gör att matte och husse får en trivsam julaftonskväll…. =)

 12. Åh denna klappen hade gjort hela vårt 2014! Drömmen är att meritera unga flatherren på prov men matte vet inte i vilken ände vi ska börja, hjälp behövs och lägret hade varit en perfekt start! Grundkurs är det vi behöver 🙂

 13. Snön ligger vit på taken
  Endast lilla Ester är vaken

  Hennes siluett svart som natten
  Ger en varm julekänsla i hela matten

  Bara sju månader gammal och gladast av alla
  Gör att matten stolt vill skalla:

  Se min fina kalas-Ester!
  Hon får full pott på alla fester.

  I skogen är hon snabb som en hind
  Går snabbt och lätt upp i vind

  Apporterar glatt vareviga kråka
  Söker och lämnar utan att bråka

  Men vad ska då nybörjarmatte göra med denna duktiga hund?
  Hon har fått fundera en lång stund…

  Vad skulle kunna vara bättre än att som långväga gäst
  Få gå på kurs hos författarna till “apportering till vardag och fest”?

  God jul!

 14. Sofia, pim och richie

  Med två pigga tikar och en nybörjare till matte önskar vi oss, hela familjen, detta sommarläger med mycket träning, nya vänner och delad kunskap!

  Vi hoppas kunna kickstarta vår jaktträning i vår och ett peppande delmål som detta käger är mer än man vågar drömma om för mig och mina små tjejer. Jag tror också att det kan vara lika användbart för goldentiken som jaktcockern!

 15. Åååå, det hadde vært drømmeferien for Iver og meg, tenk på alt vi kunne lært og så moro vi kunne hatt det! Julegaven over alle julegaver, matmor krysser fingre og Iver krysser labber for litt julevinnerlykke:-)

 16. Ni har haft jättefina presenter under varje lucka. Även den här skulle va nåt för mig och min goldenkille. Att dessutom få resa lång väg för en så härlig kurs, grundkursen, skulle va ett äventyr för sig. För att inte prata om själva kursen som skulle ge oss mycket i bakfickan (har i princip inget ännu).

 17. Jag har ingen bättre motivering än den klassiska (och väldigt själviska); För att jag vill!! 😉
  Det låter jätteroligt och jag har letat efter en jaktkurs (med garanterat trevliga metoder…) till min 1-åriga tollartjej Lycka 🙂

 18. God jul, och tack för alla inspirerande tips under den annars så mörka och omotiverande december! Jag blev till och med så sugen på att testa jaktträning så jag har redan anmält mig och fröken golden till grundkursen i sommar 😀

 19. Malin Kånåhols

  Jag önskar att få gå på grundkursen med min lilla tollartjej.
  Vi har haft en liten dipp i jaktträningen och en kurs skulle vara bra för motivationen och ge ny inspiration till mattes fantasi. Den här fantastiska julkalendern har gett oss en knuff i rätt riktning men en kurs hade varit som grädden på moset.
  Jag vill också passa på att önska er en god jul och ett gott nytt år!

 20. Jag har världens bästa sambo och jag skulle sååå gärna vilja ge honom ett läger i julklapp. I höst har jag gått i gips, varit sjuk och pendlat till annan ort för jobb och min fantastiska sambo har tagit nästa allt ansvar för gården och hundar. Ena hunden, settern, är 10 månader nu och hösten har med henne varit tuff och satt både tålamod och kunskap på prov, ung och energisk jaktidiot som hon är… Min sambo har kämpat och bitit i ihop i vått och torrt, medgång och motgång, och aldrig någonsin låtit frustration och trötthet gå ut över hundarna. Men jag ser hur sliten han är och hur det ibland har varit lite väl motigt. Han är värd all pepp och all inspiration och det går för mig inte att uttrycka i ord hur ovärderlig han har varit under hösten. Jag kan inte tacka honom nog, och önskar så att jag hade råd att bjuda honom på läger, för det är han värd!

 21. Helene Fogelberg

  Tack för en fantastisk kalender och för en helt enastående avslutningsklapp att önska!
  Jag och min Blinka skulle tacka ja utan att vinka. Tänk vilken möjlighet att verkligen få jobba med vår svaghet som visat sig efter höstens intensiva period med många provstarter. Intensiteten och ivern har ökat och därmed problem med ljud 🙁
  Ett träningsläger på nya marker, med nya hundar, nya övningar och fantastiska instruktörer med positiva metoder vore en bra nyckel för att få bukt på vårt problem.

 22. Ett avslut med dunder & brak, vill jag lova! Oj vad glada vi hade blivit att få hänga med på läger, vilken superklapp. Det får vara min motivering att ha riktigt roligt med min hund, träna med likasinnade och träffa nya vänner :o) tjoho vilken lycka!!!

 23. Mmm, efter alla inlägg vet jag inte hur jag skall lyckas vinna denna värsting lucka?!?
  Har redan massor med tankar i huvudet kring träningen med nästa hund, men det är ju alltid mycket lättare att läsa och tänka eller att lära ut än att göra det rätt själv. Om allt går bra har vi en liten golden hemma till sommaren som då är full av energi. Vad skulle då vara en bättre start i livet än att få vara med på lägret??? God jul till er båda och tusen tack för alla inlägg som jag har klippt ihop nu för att läsa allt igen i lugn och ro

 24. För att jag verkligen verkligen VERLIGEN vill satsa på jakten med min duktiga lilla tollartjej! Hon har visat sig bra under andjakten i år men jag behöver verkligen mer kunskap för att forma henne till den perfekta jakthunden. Istruktörerna jag hittat här hemma använder sig av vissa metoder jag inte står för. Jag vill lära in med glädje och lek! Jag vill ta vara på den duktiga apportör jag har och ge henne chansen att på heltid få arbeta med det hon älskar mest – apportering! Jag vill alltså vinna kursen för min hunds skull – för att hon ska få bästa möjliga livskvalitet:) för att det ska vara möjligt måste matte få möjlighet att lära sig mera:) tror en fortsättningskurs skulle passa oss perfekt. Hoppashoppashoppas på att få göra min lilla röding ännu lyckligare:)

 25. Åh, det hade varit helt fantastiskt att få en plats på sommarlägret med den kommande valpen! Har mycket att lära mig som nybörjare och allt! 😀 Och tack för en rolig kalender!!

 26. Kerstin Eriksson

  Superpresenten till Chia! Kanske är hon inte riktigt rätt ras för ert läger men oj vad det skulle behövas, för apporering av olika slag är något vi verkligen skulle behöva träna på! Tack för en trevlig julkalender!

 27. Dorothea Broström

  Jag har just fått boken i julklapp av min son och ett läger med min 1.5 år gamla Chili skulle vara jättekul

 28. Malin Siverstedt

  Vilken julkalender!! Tack för alla tips o råd man läst och kunnat ta till sig!!
  Vilken avslutning på denna kalender. Det blev verkligen min önskeklapp!!!
  En plats i grundkursen skulle vara drömmen att vinna.
  Tänk vad mycket bra saker man skulle få o fina vänner med likasinnade man skulle få träffa o lära känna. Utbyta erfarenheter och kunskap. Bra instruktörer som vill hjälpa oss framåt med positiva o bra metoder. Verkligen en jättedrömjulklapp 🙂

 29. åh, hade varit helt fantastiskt att få vinna denna julklapp! har en underbar golden retriever tik som skulle älska en plats på er grundkurs! hade varit en dröm för mig då jag letat efter någon som använder positiva metoder och instruktörerna verkar toppen!

 30. Vilken fantastisk möjlighet att få hjälp med träningen! Bonnie önskar sig lägret eftersom hennes matte inte alltid hänger med i de snabba cockersvängarna.

 31. Camilla Michelle

  Jag skulle vilja ge en grundkurs i apportering till min älskade Wera i försenad julklapp. Att få vara tillsammans och träna och få en möjlighet att göra om och göra rätt. Denna lilla pärla är värd en grundkurs med enbart possitiv tänk så vi kan utvecklas till ett bra ekipage och bra förebilder ute på jakterna!

 32. Det här är väl julklappen alla har önskat sig?! Sitter här hemma och nöter ut er bok sida efter sida om och om igen för att lära mig allt om apportering! Har en 4 månaders jaktlabbevalp och behöver alla tips i världen för att lära mig mer om apporteringens underbara värld 🙂 Då vi båda två är nybörjare så vore detta den bästa klapp vi kunnat få! Er bok är helt underbar och en så god investering inför framtiden med ett fantastiskt hundtänk som jag köper till 100%, därför vore det en fantastiskt upplevelse att få utvecklas med min fina valp tillsammans med er!

 33. Varken jag eller hunden har tränat/tävlat jakt tidigare. Nu ska vi vara med på goldenspecialen i augusti!! Skulle vara jätte bra om vi får gå på i alla fall en grundkurs innan =)

 34. I höstas en valpkurs i apportering vi hitta
  ett sådant tillfälle får man ju inte missa.
  Apportering med klickertänk på rätt nivå,
  kunde inte bli bättre träning för oss två.

  Varje söndag vi startade vår långa färd,
  och med facit i hand var den det värd.
  Nu vill vi gärna fortsätta,
  träna mer, och göra det rätta.

  Med årets bästa julkalender,
  finns chansen att det faktiskt händer.
  Läger med Zoya, visst vore det toppen,
  nu håller vi tummarna och lever på… hoppen.

 35. Skulle älska att få kursa hos er en da’,
  Input för utveckling- det vill jag ju ha!
  Att bryta ner till delar & fokusera på momenten,
  En revolution! Det är det bästa som hänt en!
  Grundkurs eller fortsättning spelar ingen roll
  Det viktigaste är att matten får koll

 36. Her i huset sitter det en liten springerjente på ti måneder som inderlig ønsker at matmor vinner seg en plass på apportkurs. Hun er ganske flink i lydighet og bruks, men nybegynner i jakttrening. Hadde vært supert med et kurs som hjalp oss på vei med positive instruktører og klikkertenking. Det hadde vi likt:)

 37. Hej! Jag heter Sigge och är en tvåårig golden. Min matte säger att jag hela tiden vart lite sen i min utveckling och hon har mantrat att vi ska ta det lugnt så jag får växa till mig (vad 17 hon nu menar med det??)
  Nu säger hon att jag har växt till mig och brukar krama om mig och säga att jag utvecklats till en fantastisk kille som har en underbar attityd i allt jag gör. Problemet är bara att jag är mattes första retriever (såklart, du skall inga andra retrievers hava jämte mig!) så hon vet inte riktigt hur hon ska förvalta mig när jag är så häftig. Hon talade om för mig att författarna till min favoritbok lottar ut en nybörjarkurs så denna skulle jag vilja vinna till mig och min matte så att vi kan ge oss in i jaktvärlden och ha fantastiskt roligt tillsammans!
  Glada nyårspussar från Sigge

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg