Julkalender Lucka 24: God Jul!

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 24 Idag är det dags att öppna den sista luckan i vår kalender! Är det kanske den häftigaste? Idag ger vi nämligen bort en hel kurs. En sommarkurs i jaktapportering värd 4 300 kronor, inklusive helpension, den 3-6 juli 2014! Ja, vi vet, visst är det nästan obegripligt bra!? Klickerförlaget heter vårt företag där vi håller kurser, ger ut böcker (en hitintills men det kommer fler) och filmer (snart) och överhuvudtaget sprider kunskap om positiv hundträning.
Du kan önska dig en plats på sommarkursen i kommentarsfältet här eller på vår Facebooksida. Kolla först vilken kurs du kan och vill gå. Det finns nämligen två, en
Grundkurs och en Fortsättningskurs. Och skriv vilken av dem du önskar dig. Eftersom en del verkar ha mycket att stå i den 24 december 😉 så har vi även förlängt tiden som du kan önska dig den här julklappen. Till och med den 31 december klockan 23:59 kan du önska.

 


KlickerförlagetGod Jul!

Nu önskar vi er en riktigt God Helg och hoppas att ni också får tid med lite rolig hundtärning.

Tack för att ni varit med oss den här kalendern, vi hörs snart igen!

Juryordföranden hälsar att han är alldeles utmattad efter alla roliga och bra önskningar han har behövt välja mellan de här dagarna!
Juryordföranden hälsar att han är alldeles utmattad efter alla roliga och bra önskningar han har behövt välja mellan de här dagarna!

varma hälsningar Lena och Elsa

Vinnare lucka 22

Idag säger vi också grattis till vinnaren av lucka nummer 22, en privatlektion med Lena, som Karin Ahlberg vann:

“Oj vad gärna jag vill vinna dagens lucka! Helt enkelt för att få mer lust, energi o struktur på träningen med mina goa labbar!”

Vi mejlar dig Karin!

 

Lucka 24 – Apporteringskurs sommarläger

KlickerförlagetKommentera antingen på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller på vår hemsida.

För att önska dig dagens julklapp, en plats på vårt sommarläger, skriver du i kommentarsfältet i på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller här på hemsidan och motiverar varför just DU behöver/vill ha själv/vill ge bort den här julklappen. (Önskningarna kommer automatiskt att publiceras från Facebook till hemsidan). Ser du inte din önskning på vår hemsida inom en timme, skicka ett mejl till oss på info@klickerforlaget.se. Men du måste önska dig “julklappen” senast den 31 december kl 23:59!

Läs mer här om hur julklappsönskningarna går till.

 

Varukorg