Julkalender Lucka 6: Hurra, hurra!

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 6

Julklappen du kan önska dig idag kommer från oss och är  en bok – denna gången “Apportering till vardag och fest” som e-bok!

DESSUTOM sänker vi från och med idag priset på boken (den “riktiga” boken, inte e-boken) så att den endast kostar 195 kronor + frakt. Erbjudandet gäller till den 11 december 2013. (Ordinarie pris är 295 kronor + frakt). Här i bloggen, under kategorin boken, kan du läsa mer om själva boken, till exempel recensioner och annat smått och gott (det går att provläsa den under beställningssidan också, tryck på provläs). 

Julpris på boken Apportering till vardag och fest! Endast 195 kr tom 11 december 2013

Vi vill fira att det idag för ett år sedan då  damp ner ett antal ton böcker hem till Lena, där vårt lager är. Känslan att packa upp första boken var helt obeskrivlig; som julafton när man var barn  – gånger 24.

Vi hade en liten idé (eller det var Elsa som hade en liten idé först – som kom från ett behov av att sätta något i händerna på alla hennes apporteringselever) och den lilla idén växte till en hel bok!

Lena och Tassla
Lena och Tassla

För oss är det här mer än “bara” en bok! Det här är något av det roligaste vi har gjort. Vi önskar att ni alla får möjligheten att förverkliga era drömmar, stora som små!
Våga tro på dem – då tror andra också på dem.

Året som gått har boken tagit sig ut i världen. Vi har sålt den med framgång och vi har även sponsrat en massa jaktprov över hela Sverige (och några i Norge och Finland). Boken håller just nu på att översättas till engelska och beräknas komma ut i USA och England under nästa år.

 

Elsa och Diesel
Elsa och Diesel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har besökt några mässor och andra events, hållit flera kurser och fått en massa respons från er läsare.  Respons som har fyllt oss med glädje – för vårt mål var ju att boken skulle vara ER till glädje och nytta. Och det har ni talat om för oss att den har varit. Dessutom har ni prickat in annat som var viktigt för oss; ni tycker den är trevligt skriven, fin och pedagogisk. SÅ kul att höra!

Nu finns boken alltså även som e-bok och vem vet vad nästa spännande projekt för den här boken blir? En film, kanske?

Vinnare lucka 4

Idag säger vi även grattis till Annica Furia, som vann boken “Vardagslydnad med klicker” av Åsa Jakobsson, i lucka 4. Annica skrev:

“Åhhh!! Detta är den perfekta julklappen till min väninna som så gärna vill lära sig klickerträna men har så svårt att få till det. Hon kämpar med 3 småhundar som skäller och ylar var de än går”.

Grattis Annica, vi mejlar dig!

 

Lucka 6: e-boken Apportering till vardag och fest

Apportering till vardag och festFör att önska dig e-boken “Apportering till vardag och fest” skriver du i kommentarsfältet på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller här på hemsidan och motiverar varför just DU behöver/vill ha själv/vill ge bort den här julklappen. (Önskningarna kommer automatiskt att publiceras från Facebook till hemsidan). Ser du inte din önskning på vår hemsida inom en timme, skicka ett mejl till oss på info@klickerforlaget.se. Men du måste önska dig julklappen IDAG – det vill säga den 6 december. Klockan 23:59 stängs nämligen möjligheten att önska sig dagens julklapp.

Läs mer här om hur julklappsönskningarna går till.

Vinnare lucka 6 

Grattis till vinnarna av lucka 6: Apportering till vardag och fest som e-bok. Usch vad svårt att välja, så många med så övertygande argument! :) Vi beslöt oss för att ge bort en extra i alla fall. Och de lyckliga vinnarna är:

Annika Hecktor:
Superbra att ha den med sig i iPaden!!  Eller så skulle jag ge bort den till nån bättre behövande. Eller nej, jag vill nog ha den själv… ;-)

Kristine:
Dette er den beste boken som jeg vet om!!! Den har sin faste plass på nattbordet, og jeg blar i den stadig vekk. Tenk at apportering kan være så moro! Etter at boken kom i hus så har jeg og spanielmonstrene mine nådd nye høyder, og nå får hundene stjerner i øynene når jeg drar frem dummiene våre. Party time, wohoo!! Det hadde vært fantastisk om jeg fikk denne som e-bok også, for da kan jeg laste den inn på iPad’en, sånn at jeg har denne fantastiske boken med meg absolutt overalt, hele tiden. Og ja, jeg har selvsagt iPad’en min med meg ut i skogen også ;)

Grattis Annika och Kristine, vi mejlar er!

17 reaktioner på ”Julkalender Lucka 6: Hurra, hurra!”

 1. Dette er den beste boken som jeg vet om!!! Den har sin faste plass på nattbordet, og jeg blar i den stadig vekk. Tenk at apportering kan være så moro! Etter at boken kom i hus så har jeg og spanielmonstrene mine nådd nye høyder, og nå får hundene stjerner i øynene når jeg drar frem dummiene våre. Party time, wohoo!!

  Det hadde vært fantastisk om jeg fikk denne som e-bok også, for da kan jeg laste den inn på iPad’en, sånn at jeg har denne fantastiske boken med meg absolutt overalt, hele tiden. Og ja, jeg har selvsagt iPad’en min med meg ut i skogen også 😉

 2. Superbra att ha den med sig i iPaden!! Eller så skulle jag ge bort den till nån bättre behövande. Eller nej, jag vill nog ha den själv… 😉

 3. Anna-Karin Johansson

  Vore något att ge bort i Julklapp till en vän som är superintresserad av ert sätt att träna och jobba med hund!

 4. Denna boken är ju bäst,
  gör hela träningen till en fest.

  Här i Sverige tränar vi hårt,
  och nu ska den även gå på export.

  Men jag har ju ingen padda,
  hur ska man den då ladda?

  Tekniken blev för svår,
  jag får önska den nästa år 🙂

 5. Katarina Sund Fd Larsson

  Boken hade varit såå bra att ha när jag ska försöka mig på apportering med min wachtel/springer spaniel. Han blir helt överexalterad och slutar tänka och då blir det inte bra. Med boken skulle jag kunna bli bättre på att utforma träningsupplägget så träningen går framåt utan att minska hans fantastiska driv 🙂

 6. Kerstin Eriksson

  Denna skulle jag ge till min man som ännu inte förstått att hundträning är livet med rimmet: “Med denna som inspiration kanske även du kan förstå, att detta med hundträning är så roligt så. Den handlar om något som Chia behöver träna på, så ut i skogen med er ni två!”

 7. denna bok vill jag gärna i min bokhylla ha,
  den skulle till nytta och glädje för mig och min hund va.
  vi skulle mycket nytt kunna lära både hunden och jag,
  så stanna upp nu ett tag, vinnaren måste ju vara lätt att utse i ett slag!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 6
Varukorg