Nu är den här!

Nu är den här! Som vi har längtat!

Torsdagen började med att nio sådana här pallar med böcker levererades till vårt lager (Lenas bostad).

Tack för det fina vädret och tack för att killen som levererade råkade ha en spansk småviltsjakthund i hytten och därför kunde tänka sig att köra en bok om jaktapportering lite längre med pallyften än vad som egentligen vara avtalat… 🙂 Och som tack fick han den första boken:

Därefter kom Elsa och vi satt en lång stund med fåniga leenden på läpparna och bara vände och vred på den och Elsa fick det första signerade exemplaret och jag det andra.

“Tänk att en liten idé blev en hel bok” skrev Elsa och jaaa TÄNK! Vi försökte dock undvika att läsa i den (vi är så otroligt rädda att hitta ett endaste korrfel efter all den där korrläsningen som vi och andra ägnat åt oss, haha) men vi beundrade de många fotona och färgåtergivningen och Jennys fantastiska skisser som blev så bra i tryck. Och att den är så tjock och att den är… PÅ RIKTIGT!

Sedan var det dags att hugga i:

9 pallar, drygt 4 ton och två författare…

Tack o lov dök Elsas Jonas upp när vi hade två och en halv pallar kvar (hur många ton hade vi då burit själva?) och gjorde en hjälteinsats då vi knappt kunde röra armarna längre ;).

Därefter ragglade vi in, åt middag, öppnade en flaska champagne OCH satte igång att packa 100-tals böcker… Hoppas inte att kombinationen gjorde att ni fick för många eller för få böcker eller någon annans faktura eller så ;).

Slutligen stupade i vi säng för att idag fortsätta med packning och se till att de olika försändelserna kommer till rätt fraktfirma. Dagen innehöll bland annat ännu mer kånkande, bensinstopp på motorvägen, sista-minuten-bra-lösningar med nya fraktfirmor och total utmattning, typ.

Alla som har beställt senast fredag morgon ska ha fått ett bekräftelsemail om att boken är skickad. OM ni inte har fått det så hör av er, för då har något blivit fel.

Att den är skickad betyder att ni bör få den någon gång nästa vecka. Lite olika när beroende på vem som fraktar till olika delar av landet. Några har redan lämnat huset men de flesta böckerna blir upphämtade på måndag för att spridas ut till landets alla hörn – och till övriga Norden förstå.

SÅ nu kommer nästa grej att se fram emot: På söndag har vi releasparty för alla de (många!) som hjälpt oss på olika sätt. DÄREFTER kommer NÄSTA roliga grej att se fram emot: Att få höra vad ni tycker när ni har fått boken förstås! Om ni kommer ha glädje av den! Vi ser fram emot (gärna konstruktivt) ris och (förbehållslöst ;)) ros och gärna frågor förstås.

Trevlig läsning önskar vi er!

PS: Det går förstås jättebra att fortsätta beställa boken här och vi skickar självklart så fort vi kan. DS

 

 

6 reaktioner på ”Nu är den här!”

  1. Pingback: Saknar - Klickersmart

  2. fick hem boken idag – jättefin!!! och både tjockare och mer innehållsrik än jag trodde, vilket fantastiskt jobb ni har gjort!
    Nu ska jag och hunden krypa upp i soffan och läsa hela kvällen så blir det nya friska tag med träningen imorgon! 🙂
    Tusen tack!

  3. Även jag har fått boken och har inte hunnit annat än bläddra lite och det gav mersmak. När julfriden lägger sig så ska jag läsa och njuuuuta! Bra jobbat, Lena och Elsa!!!!! Jag blev inspirerad bara av en liten titt!
    God Jul från Åse & Trolle

  4. Pingback: Rutan och fotgåendet just nu - Klickersmart

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg