Nu lämnar vi Canis och satsar på Klickerförlaget AB!

Efter att i flera år drivit Canis Hundskola Göteborg och Kungsbacka lämnar vi nu Canis för att fortsätta i vår egen verksamhet Klickerförlaget AB.

Vi har mycket att tacka Canis och dess grundare Morten Egtvedt och Cecilie Køste för och vi hoppas att Canis, som ju haft det lite bekymmersamt på sista tiden, ska fortsätta – med oförminskad kraft – med sitt stora och viktiga uppdrag med att sprida kunskap om klickerträning över världen. Allt tyder på att det kommer att gå mycket bra då företaget nu ombildas och går tillbaks till källan – det vill säga hundskolan och hundlitteratur. Canis har varit, är och kommer att fortsätta att vara en viktig aktör inom området att sprida kunskap om positiv hundträning. Heja Canis!

I Klickerförlaget fokuserar vi just nu på att översätta Apportering till vardag och fest till engelska. Ett något våghalsigt projekt men spännande som tusan förstås! Du kan hjälpa oss att göra den drömmen till verklighet, läs om det här. (Sprid det gärna till era engelska och amerikanska hundkontakter!) Vi förhandlar även med några andra intressanta och kompetenta instruktörer inom positiv hundträning som vi hoppas får ge ut böcker av under året eller under nästa år. (Hemlis än så länge!) 😉

Förutom böcker håller vi förstås kurser. Framför allt Elsa reser land och rike runt för att hålla apporteringskurser och vi arrangerar även clinics, föreläsningar och kurser med andra kompetenta instruktörer. Vi ger även privatlektioner förstås.

I planerna för framtiden finns även minst en film och vi kommer fortsätta att skriva artiklar om hundträning i diverse sammanhang.

Med Klickerförlaget vill vi bidra till att sprida kunskap om positiv hundträning, i teori och praktik! Vill du följa vad vi gör kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, anmäl dig till det på https://www.klickerforlaget.se/.

Elsa & Lena

 

2 reaktioner på ”Nu lämnar vi Canis och satsar på Klickerförlaget AB!”

  1. Sitter och väntar på den ena halvan; Elsa – som skall handleda oss här uppe i Kiruna i Jaktträning på klickervis!
    Spännande två dagar väntar oss…
    …och lycka till med nya företaget 🙂

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg