Ny vidareutbildning för instruktörer 2017

Det senaste året har vi arbetat fram en vidareutbildning för instruktörer som utgår från boken Apportering till vardag och fest. 12 instruktörer från olika delar av Sverige, Danmark och Norge har nu gått den – och kommit ut på andra sidan levande. 😉

Den är till för dig som har någon form av instruktörserfarenhet och som vill lära dig mer om jaktapportering med klickertänk och som vill utvecklas i din instruktörsroll.

Kursen blev väldigt bra och rolig och de som har gått den har inte bara fått massor nya övningar och verktyg, stöd i sin roll som instruktör, fördjupade kunskaper om att ha ett coachande förhållningssätt – utan även ett nätverk av instruktörer runt om i Norden.

Vi som varit instruktörer på utbildningen har använt oss av hela vårt spektra av kunskaper – inte bara inom hund utan inom konflikthantering, coaching, pedagogik, inlärning, grupputveckling med mera. Det har varit roligt och utvecklande även för oss.

Därför har vi bestämt oss för att vi ska göra utbildningen även under 2017. 🙂

Läs mer om och gör en intresseanmälan till utbildningen här.

jakt_72_liten

Lena Gunnarsson och Elsa Blomster, instruktörer, grundare och ägare av Klickerförlaget AB, tillsammans med sina hundar Tassla, Totte, Ludde, Seeker och Diesel.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg