Och vinnaren är…

Att läsa igenom alla era tävlingsbidrag har varit fantastiskt roligt! Här är några av kommentarerna:

Tack! Så bra inspiration och väldigt bra övningar. Vi kämpar för att komma till “tillståndet” fotgående ?

Jättekul! Från att ha sprungit iväg och dragit i koppel till att självmant söka kontakt, stå/sitta i fotposition och gå superfint. Kommer fortsätta träna varje dag, varje promenad en liten stund och mer vid träningspass

“Denna utmaning kom otroligt lägligt i tid, har varit en jättemotivation för mig att faktiskt kontinuerligt träna på just jaktfotgåendet. Har nu fått ett tydligt kvitto med vart vi står i “jaktfotet”” vart våra för & nackdelar ligger. Genom att fört dagbok över vart vi vart, vad vi tränat & hur det gått & känts är för mig vet jag nu mer el mindre exakt vad vi ska träna på, så nu ska en själv här bara låta fantasiknölarna samarbeta sen tror jag att jag & min hund kommer att få till detta ???

Totalt har allas fotgåenden i snitt förbättrats mycket – 4.15 av 5 på skalan – vilket är jättekul. Bra jobbat allihop!

I tävlingen fick det bli två vinnare – en på flest antal pass och en på flest antal minuter. Vinnarna till varsin onlineprivatlektion är:

Hanna Berbres som tränat flest antal minuter – imponerande 842 st! (vilket är ungefär 60 minuter per dag under de två veckor som utmaningen pågick)

och Hanna Lindell som fått ihop 190 pass fotgåendeträning!

Grattis!

Och hängde du inte med på fotgåendeutmaningen så finns inläggen fortfarande kvar här: https://apporteringtillvardagochfest.se/jaktfot så du kan träna när du vill 🙂

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg