Och vinnaren är …

 

Men hjälp vad jobbigt det här var då! 🙂tassla flamingo

Att välja bland alla fina, roliga, generösa kommentarer i vår påsktävling där vi lottade ute en plats på vår onlinekurs – var INTE det lättaste! Men ett sant nöje också förstås, att läsa om hur många som vill lära mer om apportering. Så vem skulle vi välja då? Hjärtat klappade lite för de som  bor på ställen där det inte arrangeras kurser av den här typen, de som ville ge bort kursen till en kompis – bra karma där 😉 – eller de som sliter med problem och utmaningar med sin hund, har fullt upp med småbarn och så vidare.

Den enväldiga och eniga juryn föll dock lite extra mycket för den här kommentaren
(ja, vi är svaga för rim):20140420-221237.jpg

“Katla kan rätt mycket, hon har det rätta knycket. En charmör på högsta nivå, lägger ihop ett och två. Söker fågel riktigt bra, precis som det ska va! Men apportera är svårt utan support, så nu kommer vår önskan – lagom till vårgrönskan. Hjälp matte med rätt verktyg, så vi når ett toppbetyg! Med klick och trick, skratt och fnatt, roligt längs vägen mot att apportera i alla lägen.”

🙂

Och därför gratulerar vi Tove Dahl med hunden Katla till en onlinekurs i rapportering!
(Vi skickar ett meddelande till dig på facebook om hur du kommer in på kursen.)
Välkommen!_MG_2770

Till alla er andra som kommenterade och delade och ändå vill gå kursen har vi rabatterat kursen med 400 kronor fram till och med att denna vecka är slut (3 april). Ange rabattkod påskrea när ni går in och beställer kursen, så får ni rabatten.

En rolig träningsvår önskar vi er alla!

Elsa & Lena & Åsa

 

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg