Onlinekurs förlängd anmälan

Söta Tissel-tassel redo för träning!!Bästa träningen så här års är väl den som man kan göra från soffan, eller? 😉

Skämt å sido så har vi just nu ett pågående samtal med ett antal personer över hela Norden som går vår onlinekurs. Det är SÅ roligt! Jag läste en gång en instruktör som skrev att hen tyckte det var så kul med onlineeleverna för att man kommer så nära dem. Jag fattade inte hur hen menade – närmast kommer man väl om man ses? Och visst, inget går nog upp mot privatelever som man får följa en längre tid men jag förstår precis den här instruktörens kommentar nu!

För att få små text- och filmsnuttar på ekipagen blir liksom som ett koncentrerat möte och snart lär vi känna både hund och förare och deras speciella egenskaper och förmågor. Det ÄR helt enkelt väldigt roligt. Och än så länge ser det ut som att eleverna kommer vidare så jag gissar att de också ha kul. 🙂

Det går fortfarande att hoppa på den här kursen! Vi har den öppen för anmälan ända fram till siste november. Du gör den sedan i din egen takt – dock måste du vara klar senast den siste februari, för då stänger vi kursen. Men dit är det ju  tre månader så det ska ju inte vara några problem. Läs mer om kursen här, då du också kan anmäla dig!

 

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Söta Tissel-tassel redo för träning!!
Varukorg