Onlinekurs i jaktapportering

Jappjakttranings_38, nu är det äntligen dags! Höst och vinter närmar sig och med det mörkret och vad passar då bättre än att gå en jaktapporteringskurs – på nätet?

Vi startar nu en onlinekurs som givetvis utgår från boken Apportering till vardag och fest! Det är en grundkurs och är till för dig som vill ha riktigt bra grunder i jaktapporteringsträningen.

Vi har många gånger fått frågan “men var ska jag börja min träning då” från läsare av Apportering till vardag och fest. Kursen ger svaret på den frågan! Den ger dig ett förslag på struktur av din träning med tydliga hänvisningar till vilka sidor du ska läsa i boken för att förstå övningarna och tänket bakom. Vi kompletterar dessutom med filmer och tips.

Har du redan gått grundkurs för oss IRL så kan det här vara ett sätt att hålla det du lärde dig då vid liv, och vi hjälper dig att komma vidare om du fastnat.

Du är förstås välkommen att ladda upp filmer på din träning som vi ger dig återkoppling på. I forumet för varje tillfälle kan du diskutera med de andra kursdeltagarna och med oss.

Kursen är på åtta tillfällen – som du kan göra i din egen takt från och med den 20 oktober då kursen öppnar. Anmäl dig och läs mer om apporteringskursen och vad den innehåller här och tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Anmälan till kursen stänger den 20 november. Välkomna!

 

jakttraning_10 2Elsa & Lena

5 reaktioner på ”Onlinekurs i jaktapportering”

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg