Påsktävling: Vinn onlinekurs i apportering!

_MG_2768

På långfredagen öppnar vi en ny omgång av vår omfattande och populära grundkurs i jaktapportering! Är du sugen på att få lite struktur i träningen, peppiga träningstips och personlig återkoppling på din träning? Vi ger nu bort en plats (värde 2 200 kr ink moms). Det enda du behöver göra är:

 1. Gilla och dela det här inlägget på facebook
 2. Skriv en motivering i kommentarsfältet på vår facebooksida eller på vår hemsida varför just DU (eller om du vill ge den till en kompis) ska få kursen.
 3. Gör det innan den 28 mars!

Kursen innehåller teman som träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment. Alla kursdelar är öppna direkt – så du gör kursen i din egen takt. En enväldig och okränkbar jury 😉 väljer sedan ut en vinnare.

Klicka här så kan du läsa mer om kursen!

Glad påsk!

 

3 reaktioner på ”Påsktävling: Vinn onlinekurs i apportering!”

 1. Jag har en fantastisk hund och älskar att utvecklas tillsammans med henne, vi har gått en grundkurs i apportering när hon var ett år, men sen kom vi av oss och snöade in oss på lydnad som förvisso är superkul, men med en jaktgolden med Kajsas egenskaper vill vi bredda oss igen genom jakten.

 2. Sara och Vittra

  Hej!
  Har en goldentik som tyvärr opererat en has och inte kan träna allt under sin rehabilitering. Det gör att det inte blir några vanliga kurser för oss i vår/sommar. Då skulle det passa jättebra med denna kurs! Här kan vi välja vilka delar vi kan träna praktiskt och göra det i egen takt 🙂 Jag får också tips om hur vi ska fortsätta med träningen då hon blivit bättre.
  Vänligen Sara

 3. Gillar och Delar?
  Jag och min 5 månaders Kelpehane har problem med att gripa och hålla fast. Detta är min första Kelpie och jag har aldrig haft detta problem på mina tidigare rottweiler? Är nu rådvill och denna kurs hade hjälpt oss att gå vidare i apporteringen. Är f n arbetslös så plånboken är tom?

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg