Releasefest online för Apportering till vardag och fest: Fråga vad du vill!

I somras landade nyutgåvan av Apportering till vardag och fest i vårt lager – förlagets första bok blev också dess 20:e! Boken vänder sig till alla som har fågelhundar och vill träna det som hunden i grunden är till för, kanske starta på prov eller jaga.  

Vi hurrade och firade litegrann när den äntligen kom men det blev liksom ingen riktig releasefest. Vi vill fira mer – ihop med er läsare! Därför håller vi nu releasefest online med temat FRÅGA VAD DU VILL (ja alltså, på bokens teman 😉 ) den 11 oktober klockan 19.00.

De första som ansluter kan vara med på zoom, och där kommer vi fånga upp så många frågor vi hinner med på 45 minuter. Men vi livesänder också på Facebook så alla som vill får plats. 🙂

Länken till releasefesten på Zoom är: https://us06web.zoom.us/j/82773369458 (det finns 100 platser på Zoom, blir de fulla går det ändå att se evenemanget direkt på Facebook via länken nedan)

Och till Facebookevenemanget: https://www.facebook.com/events/1257224261485329

Förutom att svara på så många frågor som vi bara kan kommer vi dessutom ge er presenter i form av rabatter på böcker och kurser som gäller endast den kvällen – så häng på! 🙂

Om du vill kan du skicka in din fråga i förtid på info@klickerforlaget.semailtoo:info@klickerforlaget.se

1 reaktion på ”Releasefest online för Apportering till vardag och fest: Fråga vad du vill!”

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg