Snart är det jul…

Spana in vår julkalender!och under hela december kommer vi att ha en julkalender på Apportering till vardag och fests sida, missa inte den! Det blir träningstips, tävlingar och bra erbjudanden på julklappar till både dig och din hund. Men, nyfikna som vi är, så kunde vi inte riktigt hålla oss till december, så vi öppnar ett par luckor i julkalendern redan nu!

Bakom första luckan i julkalendern döljer Åsa Davidsson sig. Åsa är en av våra bästa träningskompisar som hjälpt oss hålla lite kurser tidigare under året, men nu kan vi berätta att hon tagit steget och fullt ut blivit en av Klickerförlagets instruktörer. Vi är jätteglada över det och ni kan se fram emot flera roliga kurser med både oss och Åsa framöver. Ni kan läsa mer om Åsa på klickerforlaget.se/instruktorer.

Bakom andra luckan döljer sig en temakurs i jaktfot och stoppsignal – något som många av er har önskat. 24 november och 5 januari håller Åsa denna roliga och utmanande kurs i Göteborg. Läs mer och anmäl dig på klickerforlaget.se/kurser

Resten av luckorna sparar vi till december, lycka till med all hundträningen så länge!

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Spana in vår julkalender!
Varukorg