Stora grattissvepet!

Provsäsongen börjar närma sig sitt slut och vi tänkte ta tillfället i akt att gratulera alla kursdeltagare, instruktörselever och träningskompisar till fina framgångar under året! (Och har vi missat någon – skicka ett mail med en bild till info@apporteringtillvardagochfest.se så lägger vi till den också 🙂 )

Det är såklart inte bara vår förtjänst att det gått bra för våra elever – men vi är stolta över att vi har varit med på ett hörn! Lycka till i framtiden alla <3

Johanna Andersson, som gick vår instruktörsutbildning 2019, och hennes cocker Brie har tagit ett förstapris i öppenklass fältprov och är därmed kvalificerade till, och ska starta på, SM den 11 november. Lycka till! <3

Lisette Thor, som gick vår instruktörsutbildning förra året, och hennes golden Oggy har tagit förstapris i nybörjarklass B-prov OCH förstapris i öppenklass B-prov. Lisette och hennes andra golden Sonia har har dessutom tagit förstapris i nybörjarklass B-prov.

Hanne Sølvkjær, som också gick vår instruktörsutbildning förra året, är klar för elitklass efter att ha tagit två förstapris i öppenklass tollingjaktprov med Plutt, som dessutom bara är två år gammal.

Anna Barnö, som gick vår instruktörsutbildning 2016, och hennes labrador Iris fick Excellent på inofficiellt working test och kom på sjätteplats med 92 poäng.

Britt-Marie Andersson, som gick vår instruktörsutbildning 2016, och hennes golden Falcon har fått Excellent i nybörjarklass B-prov.

Anette Jelvemark Nordqvist, som gick vår instruktörsutbildning förra året, och hennes labrador Cava har fått excellent i nybörjarklass på B-prov samt excellent på WT öppenklass på 82 poäng.

Elsa och Keen har tagit sitt andra förstapris i öppenklass B-prov och är därmed uppflyttade till elitklass.

Lena och Vide har fått godkänt på vattenprovet och Nybörjarprov B.

Dessutom har flera av våra elever varit ute och startat på prov:

Anna Marthe Skaug med sin cocker Kompis (andra från höger) och Katrine Andreassen med sin cocker Billy (andra från vänster) har fått godkänt på vattenprovet.

Annelie Lanngren och hennes tollare Ester som fått ett Excellent i nybörjarklass tollingjaktprov.

Catrine Johansson med sin tollare Shiva har fått ett Excellent i nybörjarklass tollingjaktprov.

Anneli Wallvingskog och hennes labrador Pajas har fått Excellent på inofficiellt working test och Excellent i nybörjarklass på B-prov.

Jessica Zander och hennes tollare Lexi har fått Excellent i nybörjarklass på tollingjaktprov.

Grattis alla! Tack för att vi har fått vara med på en hörna av er resa! <3 Lycka till i fortsättningen!

1 reaktion på ”Stora grattissvepet!”

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg