Tipsa oss om instruktörer

På vår länksida kan du se ett antal instruktörer som jakttränar med klickertänk och eller med postiva förtecken. Eftersom positiva metoder  (som fokuserar på att belöna det hunden gör rätt och som inte korrigerar hunden på ett sätt, varken fysiskt eller verbalt, som den upplever är obehagligt) är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat så vill vi gärna ge tips om alla som bejakar det här träningssättet.

Så. Om du känner till och vill rekommendera instruktörer som undervisar i apportering och/eller jaktträning på detta vis och gärna dessutom bloggar om det – tipsa oss! Du får gärna maila oss på info@apporteringtillvardagochfest.se och ange deras namn, hemvist och hemsida.

Och sprid gärna detta, så vi kan förmedla många bra instruktörer till er!

2 reaktioner på ”Tipsa oss om instruktörer”

  1. Min fråga har egentligen ingenting med inlägget att göra 🙂

    Jag undrar om jag kan beställa boken via er egen sida? (jag bor i Finland) eller bör jag beställa den via adlibris?

    Trevlig helg! 🙂

    1. Hej Pia! Kul att du vill beställa boken! Du kan beställa den här om du vill, du ser kostnaden för frakt till Finland på beställningssidan, den är 140 kronor. Om du betalar direkt med Paypal här tillkommer ingen faktureringsavgift heller. Jag vet inte vad Adlibiris tar i frakt osv så du får själv räkna ut vad som blir bäst för dig! 🙂

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg