Vad händer?

Mitt i bästa semestertider skulle det ju kunna vara så att allt arbete med boken, Klickerförlaget och kurser ligger nere – men så är det inte!

Jag och Åsa (en av våra duktiga kompisar som ni säkert kommer få se mer av på våra kurser) hade grundkurs i Växjö förra helgen. 12 ekipage tränade grunder så som avlämningar, fotgående och stadga. Alla var superduktiga och allt flöt på smidigt, trots att vi var så många. För hundarnas del var det kanske lite varmt, men jag och Åsa njöt i fulla drag av att gå omkring barfota och hålla kurs 🙂 (hundarna fick dessutom svalka sig i sjön på lunchen, så de var nog också rätt nöjda). Tuula fotade, och här kan ni se alla hennes bilder.

I helgen är Lena & Catta i Halland och håller spanielläger för drygt 10 personer. Lena återkommer självklart med ett reportage om det när hon kommer hem.

Förra veckan var Lena dessutom i Norge och höll en mycket uppskattad föreläsning för Sörlandets spanielklubb.

Till hösten har vi även lagt upp två nya helgkurser i Växjö, en grundkurs och en fortsättningskurs. Det kommer också att komma ett par lydnadskurser med externa instruktörer genom Klickerförlaget, vi återkommer med datum och info så fort det är klart. Här hittar ni alla aktuella kurser: klickerforlaget.se/kurser

Vi har också fått ett par frågor om våra snygga profilkläder. Vi har bland annat mössor, tröjor och bärkassar. Är du sugen på att beställa en egen så hittar du dem här.
Elsa och de nio pallarna kasse_irl

I övrigt så jobbar vi på med översättningen av boken. Vi har fått ett par kontakter i USA, och  några förlag verkar intresserade. Vi återkommer så fort vi vet när boken kan vara klar på engelska.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg