Vad vill du ha tips på?

Efter en mycket välbesökt julkalender som också var väldigt rolig för oss att göra så har vi tagit beslutet att börja blogga igen – lite mer regelbundet. 🙂

Varje fredag kommer ni få tips, reflektioner, tankar, filmer, knep och så vidare från oss. Vi har redan en hel lista på saker som vi vill dela med er 🙂 men det vore verkligen roligt om du ÖNSKAR helt fritt vad du skulle vilja läsa om! Bring it on!

Vad vill du att vi skriver om?

Lena, Vide, Elsa

8 reaktioner på ”Vad vill du ha tips på?”

  1. Hva vil jeg at dere skriver om? Hvordan få tilstrekkelig forstyrrelse/provokasjon for Ro i oppflukt (har jaktcocker) ved trening. Har ikke tilgang til tamfugler.

  2. Promenad träning tycker jag är roligt att läsa om. Hur man tränar båda hundarna på promenad utan att det blir fullt kaos eller att sambon måste hålla den ena hunden. Filmen med filtträning som finns bland era filmer kan jag snart utantill men hur går jag vidare? Jag släpar ju inte med mig filtar på promenaden :-).

  3. 1. Är det möjligt att få sin hund att skilja mellan “vanlig” promenad och jakt (-träning)? Isf hur.
    2. Vardagsträning: Min granne matar fåglarna alldeles vid vår tomtgräns, kan jag utnyttja det på något sätt? Istället för att hon springer dit okontrollerat och skrämmer upp/iväg dem.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg