Valp, valp, valp!

Idag är det den stora valpdagen! Vi kan avslöja att i slutet av juni kommer apportering till vardag och fest-flocken utökas med en valp som då flyttar in till Lena och Lars. <3 Mer än så vill vi inte avslöja än men såklart kommer ni få följa en del av vår sommar med valpen här och inte minst i våra sociala medier.

Valpen kommer garanterat också dyka upp på olika sätt i någon av våra TRE valpkurser som drar igång snart – två idag den 4 juni! En onlinkeurs för alla apporterande fågelhundsvalpar oavsett ras (retriever, spaniel, stående) startar 18 juni, en IRL-valpkurs i Hajom (45 min från Göteborg, 35 från Borås) för alla (EN plats kvar!), och vår nya specialkurs för dig med spaniel: En kombinerad online- och IRL-kurs där vi följs åt i fyra månader med allt vad det innebär av 14 lektioner online och två fysiska träffar. Perfekt för dig som bor lite länge ifrån men kan komma hit vid ett par tillfällen!). De två sistnämnda startar idag men DET GÅR ATT ANMÄLA TILL DE KURSERNA HELA VECKAN!

Sagt om onlinekursen “Valpkurs för fågelhundar – med återkoppling”:

Karin och Harry:

Mycket nöjd! Tack vara denna kurs har jag en trygg och stabil grund för min hund. Vilket jag märker idag vid fortsatt träning.

Annelie och Esther:

Jag och Esther är mycket nöjda med onlinekursen Valpkurs för fågelhundar – med återkoppling. Kursen ger bra förslag på upplägg av övningar samt innehåller instruktiva filmer. Vi har fått snabb återkoppling på inskickade filmer. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen som ger en mycket bra grund för framtida jaktträning.

Det finns plats för dig och din valp också!

Välkomna!

PS: I skrivande stund finns flera early bird – dvs 50% rabatt på valpkursen online för alla sorters fågelhundar som startar den 18/6 DS

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg