Världens bästa kursdeltagare

Ikväll hade jag avslutning på fortsättningskursen i apportering som jag haft under 6 måndag nu under våren. Kursdeltagarna har varit jättegulliga, tränat bra mellan tillfällena och gjort stora framsteg. Idag avslutade vi med viltträning, lite sök och så en walkup med markeringar och dirigeringar. Det löste de strålande!

Dessutom fick jag ett alldeles eget linjetag av kursdeltagarna. När jag gick dit de pekade, lyssnade på stoppsignalen och började leta på närsöksignalen så hittade jag något. Fast istället för att hitta en dummy så hittade jag den här: Apporteringskurs

Det tyckte jag var fantastiskt bra att hitta mitt på en äng sådär 🙂 Tusen tack alla trevliga kursdeltagare för en rolig kurs! Jag hoppas vi ses snart igen

(och för er som är sugna på att gå kurs finns det nu ett helt gäng helgkurser runt om i Sverige, ni hittar dem på kurssidan)

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg