Vi är på G nu!

Häromdagen öppnade vår onlinekurs Grundkurs i jaktapportering! Det är en rätt omfattande kurs som går igenom träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment.

Det som är lite unikt med den här onlinekursen är att vi släpper hela kursen på en gång. Du som är med kan göra den i din egen takt. Och alla får återkoppling på det de önskar. Vi jakttraning_96ger återkoppling på filmer (max 16 per ekipage) men deltagarna bestämmer själva hur de vill lägga de filmerna. Vill de göra 16 filmer på avlämningsträningen så går det bra.

Det ska bli kul att testa det här konceptet och vi kommer noga utvärdera det!

Nu är det ett gäng som har börjat och det är väldigt roligt att se att det är många olika raser, retrievers och spaniels så klart, men också stående fågelhundar. I olika åldrar och med olika erfarenhet.

Och blir du sugen så är det bara att hoppa på – eftersom du gör kursen i din egen takt så går det bra att anmäla sig ända till den 20 november. Läs mer här: Grundkurs i jaktapportering

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg