Vi gör det igen – vidareutbildning för instruktörer!

2016 gjorde vi det första gången, och sedan igen 2019. Näst år – 2021 – är det dags för ännu en omgång: en årslång vidareutbildning för instruktörer som vill hålla grundkurser i apportering baserade på Apportering till vardag och fest.

Vi kan utan tvekan säga att det är den roligaste kursen vi vet att hålla. Deltagarna lär sig massor, vi lär oss massor och vi har fantastiska diskussioner och väldigt roligt tillsammans. För oss är det viktigt att inte bara kasta ut ett antal övningar utan få med en helhet som handlar om att analysera, planera och hålla kurs – precis som i vårt träningstänk så har vi ett “kurshållartänk” som vi delar med oss av under vidareutbildningen.

När vi läste kursutvärderingarna från senaste tillfället började vi nästan gråta över alla fina omdömen vi fick – det var inte bara vi som var nöjda med kursen utan även deltagarna, vilket ju är det viktigaste.

Innehållet var otroligt genomarbetat. Det märks att ni har vänt på alla övningar en mängd gånger och hittat bästa vägen i kedjningen.

Läs mer om utbildningen och gör en kostnadsfri, icke-bindande intresseanmälan via länken nedan så hoppas vi att vi ses nästa år!

[Elsa och Lena] är mycket professionella som utbildare och balanserar skickligt mellan att hålla struktur och innehåll och samtidigt ge utrymme så att vi deltagare tar vårt eget ansvar.

I blogginlägget nedan kan du läsa lite om hur kursen är upplagd – Lena har bloggat om instruktörsutbildningen som hon hållit i Danmark.

Bra bredd på kursinnehållet som fick med det jag tycker man behöver för att hålla en grundkurs i apportering. Bra att fokuset var på våra instruktörsroller och pedagogiken, det är ju det som är svårast, att kunna bemöta olika människor.

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg