Vi stödjer Hundsportens insamling till Musikhjälpen – gör det du med!

Apportering till vardag och fest stödjer Hundsportens insamling till Musikhjälpen - gör det du också

Musikhjälpen är en insamling som samlar in pengar till en undangömd humanitär katastrof. I år är det för att hjälpa tjejer att överleva sin graviditet. Själva evenemanget sänds i radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Tre kända programledare bor under den här tiden i en glasbur (som i år står på Gustav Adolfs torg i Göteborg). Under tiden som insamlingen pågår spelas musik som bygger på publikens önskningar. Dessutom kommer olika artister och hälsar på och olika personer skänker priser för att samla in mer pengar. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. 

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 11Den 11 december skänker vi tre kronor per önskning i julkalendern lucka 11 till insamlingen. Passa på att önska er av oss, och samtidigt bidra till insamlingen! 

I Hundsportens insamling till Musikhjälpen samlas många av Sveriges hundsportare och bidrar för att samla in så mycket pengar som möjligt. Alla som skänker pengar till just Hundsportens insamlingsbössa har även möjlighet att önska sig ett fint pris från någon av de många sponsorer som skänkt priser.

För att vara med i insamlingen så klickar du på denna länken: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/hundsporten

Priserna/sponsorerna hittar du här: http://www.boggas.se/hundsport/sponsor.php

Under den 11 december kommer vi skänka 3 kronor för varje önskning vi får in. Vi är dessutom med och sponsrar med 1 bok och två privatlektioner, en med Elsa och en med Lena, som du alltså har chans att vinna om du bidrar till insamlingen.

Historien bakom Hundsportens insamling till Musikhjälpen

Hundsportens insamling till Musikhjälpen startades 2011 efter att Anna Pettersson såg på Musikhjälpen och blev arg över orättvisorna i världen. Så hon startade en egen insamling. Vilket gav över 25 000 kronor på endast tre dagar!

2012 hjälptes Hundsverige åt att sexdubbla det tidigare årets insamling och bidrog med 163 900 kronor till Musikhjälpen 2012! Hundsporten vann även utmaningen #Fanskampen12, mitt bland alla fotbollslag, när det gällde att samla in mest pengar bland de olika klubblagssupportrarna. Vi var bäst helt enkelt! 😉

Målet för 2013 är naturligtvis att slå det och att samla in så mycket pengar som möjligt för att bidra till kampen för att få alla tjejer att överleva sin graviditet. Än så länge ser det bra ut (10 december kl 20:04 har Hundsporten samlat in 38 000 kronor och ligger på förstaplats, tvåan har samlat in 28 500 kronor)

Hur gör jag för att bidra till Hundsportens insamling till Musikhjälpen?

För att vara med i insamlingen så klickar du på denna länken: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/hundsporten
Skriv i ditt telefonnummer och summan som du vill skänka. Du kommer då få ett sms som du måste svara på för att några pengar ska skänkas. Om du skänker 50 kr så skriver du i som svar på sms:et: ok50 hundsporten Om du skänker 100 kr så svarar du: ok100 hundsporten osv.

Alternativt så skickar du ett sms med texten ok50 hundsporten (eller vilken summan du vill skänka) till 72999.

För varje 50 kr du skänker så har du rätt till en önskning på ett av priserna. Har du alltså 2 priser du vill vinna så får du skänka 100 kr osv. För att önska dig ett pris så fyller du i detta formuläret: http://musikhjalphund.wordpress.com/valj-ditt-pris/. ID-numret du ska fylla i hittar du i pris/sponsor-listan: http://www.boggas.se/hundsport/sponsor.php

Hundsportens insamling till Musikhjälpen har också en Facebooksida ni kan besöka: https://www.facebook.com/groups/255988067796900/

1 reaktion på ”Vi stödjer Hundsportens insamling till Musikhjälpen – gör det du med!”

  1. Pingback: Hur du använder ett retrieverkoppel - Apportering till vardag och fest

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Apportering till vardag och fest stödjer Hundsportens insamling till Musikhjälpen, gör det du också!
Varukorg