Vinn en bok till en hel valpkull

TÄVLING!

Är du uppfödare (eller känner du någon – tipsa gärna!)?

Vinn boken Valpträning till vardag och fest till en hel valpkull. Om du har en kull född någon gång mellan 1 mars och 25 juni kan du vara med. Gör så här:

1. Skriv kennelnamn, ras och antal valpar samt datum de föddes i kommentarsfältet (här i bloggen eller på våra sociala medier).
2. Motivera varför just dina valpköpare ska få boken.

Obs! Vinner du skickar vi böckerna till dig och du distribuerar dem vidare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren meddelas i kommentarsfältet på detta inlägg (och på inläggen i sociala medier) den 30 juni.

6 reaktioner på ”Vinn en bok till en hel valpkull”

 1. Annelie Johansson

  Åhhh, jag skulle bli jätteglad om jag vann dessa böcker till mina blivande valpköpare. Jag har fått min första kull på 8 weimaranervalpar och vill så gärna att mina valpköpare ska få rätt hjälp från början. Då kullen kommer flytta och sprida ut sig i vårt avlånga land + Norge och Finland så kommer jag ha lång väg att kunna hjälpa dem fysiskt. Men med hjälp av er bok så känner jag att de skulle få en toppenbra start med sina valpar.
  Mitt kennelnamn blir inte färdigt för att användas förens den 15/7 så jag kan tyvärr inte skriva vad det är än. Valparna föddes den 23/5 och börjar flytta hemifrån tidigast den 18/7.

  Jag har själv denna bok och vet att den är kanoners.

  Annelie Johansson
  Box 22
  935 21 Norsjö
  0705426817
  aj.stigtomta@gmail.com

 2. Marianne Hemberg

  Det skulle vara fantastiskt om jag kunde lämna ut denna boken till mina valpköpare, som är spridda från Skåne till Umeå och Finland, för att få råd och stöd i sin träning … och inte minst för att valparnas mamma Kassi är “modell” i boken. 😀
  Det är min första kull av Curly Coated Retrievers och det blev 10 valpar som föddes den 25 april under prefixet Heartway’s.

 3. Solgun Drevik

  Vilken otur, min kull om 8 barbeter föddes 15februari 🙈
  Vill dock uppmana alla som kan tävla att göra det – en superbok!
  Lycka till!

 4. Det hadde vært supert å kunne sende med valpene en bok med positive metoder i jakttreningen. Det er mye kulere å både for hund och ägare om träningen är positiv.

 5. Grattis Jessica Holmström som vann årets utlottning av valpböcker! Jessica skrev:
  Skeppartorps kennel, 11 flatcoted valpar födda 230524
  Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna varsin bok till mina valpköpare. Det är ett förväntansfullt gäng blivande valpägare som ser fram mot att träna apportering. Några är erfarna, någon är förstagångs ägare,, andra har inte tränat apportering men har stor erfarenhet från bruks/lydnad och några har inte tränat apportering på många år. För alla, oavsett tidigare erfarenhet, är det här en utmärkt bok och perfekt som underlag till alla våra valpträffar.

  Hör av dig till oss på info@klickerforlaget.se med adress och mobilnummer så vi kan skicka böckerna till dig! <3

 6. Pernilla Ståhle

  Jag har två valpkullar födda i mars (15 st Golden retriever) och nu är dom på valpkurs hos mig. Jag använder boken flitigt och ska ha fortsättningskurs i höst. Vore fantastiskt om jag kunde dela ut boken till dom, vet att de redan vill ha den

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg